Харківський вчитель фізкультури систематично ґвалтував хлопчиків

Актуально
30.09.2024
Харківський вчитель фізкультури систематично ґвалтував хлопчиків

Вчитель фізкультури протягом декількох років ґвалтував школярів. З 2018 по 2021 роки потерпілими гомосексуаліста-педофіла стали троє хлопчиків. Про це стало відомо тільки в цьому році, коли один з підлітків наважився розповісти страшні подробиці.

Підозрюваний працював вчителем фізичної культури у різних навчальних закладах міста Харкова. У 2018 році підозрюваний зґвалтував у спортивній залі 12-річного учня гімназії, в якій працював. Пізніше він влаштувався до школи, де у 2019 та 2021 роках піддавав розбещенню двох учнів віком 11 та 13 років. Про це інформує Офіс Генпрокурора.

Деталі злочину в цьому році розповів вже сімнадцятирічний юнак, якого гомосексуаліст ґвалтував ще у 2018 році. Зараз він разом з сім’єю живе в Латвії. Його родина виїхала в березні 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Проте підліток заговорив на цю тему лише після того, як почав роботу з психологом. Хоча до фахівця матір відвела дитину через іншу причину – стрес від переїзду.

У березні цього року слідство розпочалося в Ризі. Далі провадження передали в Україну. «Вчитель фізкультури розбещував 13-річного учня під час індивідуальних занять. Знімав штани, робив масаж, чіпав дитину за інтимні місця та прикладав свій статевий орган до обличчя хлопця. Насильство тривало протягом місяця – збоченець змушував учня мастурбації та орального сексу. Вже призначено судову молекулярно – генетичну експертизу, щоби встановити причетність підозрюваного до інших злочинів. Ми вже встановили, що протягом трьох років його жертвами стали ще двоє хлопчиків, вони також стали потерпілими у цій справі», – зазначив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

Проте, коли педофіл дізнався про те, що може бути покараним, втік з Харкова на Тернопільщину. Там він заховався в Почаївській Лаврі. Однак слідчі знайшли його, повідомили про підозру та вручили матеріали щодо обрання йому запобіжного заходу тримання під вартою без застави.

За процесуального керівництва однієї з окружних прокуратур м. Харкова чоловіку повідомлено про підозру у зґвалтуванні особи, яка не досягла чотирнадцяти років, та у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи.

Нагадаємо, на початку цього року на сайті «Всі разом!» була опублікована стаття «Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок». Матеріал викликав невдоволення з боку Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (Нацрада). 7 березня вона винесла припис громадській організації Рух «Всі разом!», бо вважає цю статтю «підбурюванням до дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації». Фактично це попередження з вимогою «усунути правопорушення» – тобто видалити публікацію.

Громадська організація «Всі разом!» вважає рішення і припис Нацради незаконними. А тому 14 березня рішення Нацради було оскаржене до Київського окружного адміністративного суду. В організації наголошують, що згадана стаття містить перелік достовірних і підтверджених відомостей з посиланнями на першоджерела. Зокрема у ній йдеться про те, як перші американські лідери лгбт-угрупувань від самого початку озвучували ідеї необхідності унормування практики сексуальних стосунків між дорослими чоловіками і неповнолітніми хлопчиками. На прикладі Девіда Торстеда (David Thorstad) і його організації «Північноамериканська асоціація бойлаверів» (North American Man/Boy Love Association, NAMBLA).

Також підтвердженням цього є історії, як гомосексуаліст-педофіл у Німеччині здійснював насильство над дітьми українських біженців; як пара гомосексуалістів у Швейцарії практикує і захищає педофілію;  як водій шкільного автобуса на Одещині ґвалтував хлопчиків; як актор гей-порно Джастін Сміт поширював відео зі зґвалтуваннями дітей; як аніматор дитячих шоу Disney та Nickelodeon, зберігав дитячу порнографію, як директор Pride is Surrey у Великобританії та його партнер роками ґвалтували дітей, та як гомосексуалісти розбещують неповнолітніх: п’ять історій, які шокують, як у Львові апеляційний суд залишив без змін вирок про довічне ув’язнення 48-річного педофіла-гомосексуаліста.

Читайте також: У Берліні безпритульних дітей понад 30 років віддавали на «виховання» педофілам та дозволяли їх ґвалтувати. Це відбувалося в рамках реалізації експерименту психолога Гельмута Кентлера.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram