Актор гей-порно Джастін Сміт поширював відео зі зґвалтуваннями дітей

Актуально
01.07.2024
Актор гей-порно Джастін Сміт поширював відео зі зґвалтуваннями дітей

Джастіна Хіт Сміта, відомого як «Остіна Вульфа», заарештували за розповсюдження та зберігання матеріалів сексуального насильства над дітьми. Його звинувачують у надсиланні та отриманні сотень відео з дитячою порнографією. Він робив це через додаток Telegram. На цих відео навіть було сексуальне знущання над немовлятами. Також серед інших було відео, на якому показано зв’язану та зґвалтовану 10-річну дитину. Окрім поширення, Сміта звинувачують у зберіганні сотень подібних відео. Про це повідомляється на офіційному сайті Міністерства юстиції США.

У березні Сміт у своєму анонімному обліковому записі в Telegram обмінявся матеріалами сексуального насильства над дітьми з обліковим записом, який був арештований і обшуканий ФБР. Агент під прикриттям почав надсилати повідомлення на обліковий запис Сміта, де він пізніше розкрив особисті дані. До його каналу в Telegram, який мав понад 13 000 передплатників, було заблоковано доступ. Пізніше ФБР провело обшук у квартирі Сміта на Манхеттені та знайшло SD-карту з дитячою порнографією. Про це йдеться у розкритій скарзі агента ФБР.

Джастін Сміт – 43-річний житель Нью-Йорка. Він відомий, як актор лгбт-порнографії. Сміт є досить популярним у соціальних мережах, на його сторінці в X (Twitter) майже мільйон підписників, а на сторінці в Instagram понад 700 тисяч. Гей-порноактору загрожує до 20 років позбавлення волі за розповсюдження та отримання дитячої порнографії та до 10 років за зберігання дитячої порнографії.

Помічник голови ФБР Джеймс Сміт, коментуючи арешт Джастіна Сміта, сказав: «Я хочу прояснити: ті, хто поширює зображення сексуального насильства над дітьми, полюють на найбільш уразливі верстви суспільства. Кожне зображення є злочином, що залишає тривалі шрами на невинних жертвах. ФБР невпинно переслідує цих злочинців. Ми вистежимо їх, заарештуємо та забезпечимо, щоб вони постали перед правосуддям за шкоду, яку вони завдали».

Нагадаємо, на початку цього року на сайті «Всі разом!» була опублікована стаття «Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок». Матеріал викликав невдоволення з боку Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (Нацрада). 7 березня вона винесла припис громадській організації Рух «Всі разом!», бо вважає цю статтю «підбурюванням до дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації». Фактично це попередження з вимогою «усунути правопорушення» – тобто видалити публікацію.

Громадська організація «Всі разом!» вважає рішення і припис Нацради незаконними. А тому 14 березня рішення Нацради було оскаржене до Київського окружного адміністративного суду. В організації наголошують, що згадана стаття містить перелік достовірних і підтверджених відомостей з посиланнями на першоджерела. Зокрема у ній йдеться про те, як перші американські лідери лгбт-угрупувань від самого початку озвучували ідеї необхідності унормування практики сексуальних стосунків між дорослими чоловіками і неповнолітніми хлопчиками. На прикладі Девіда Торстеда (David Thorstad) і його організації «Північноамериканська асоціація бойлаверів» (North American Man/Boy Love Association, NAMBLA).

Також підтвердженням цього є історії, як гомосексуаліст-педофіл у Німеччині здійснював насильство над дітьми українських біженців; як пара гомосексуалістів у Швейцарії практикує і захищає педофілію; та як водій шкільного автобуса на Одещині ґвалтував хлопчиків.

Читайте також: У Берліні безпритульних дітей понад 30 років віддавали на «виховання» педофілам та дозволяли їх ґвалтувати. Це відбувалося в рамках реалізації експерименту психолога Гельмута Кентлера.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram