Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок

Актуально
11.01.2024
Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок

Історія лгбт-руху тісно пов’язана з дивними та досить неоднозначними рухами. Наприклад з рухом, який просував педофілію як загально прийняте «нормальне» явище. Звісно, що прямим текстом офіційно рух не називався «За педофілію». Це просувалось у маси під словами «Зниження вікового бар’єру для згоди».

Саме у 1960-х роках розпочався процес формування сучасного політизованого лгбт-руху. Все почалось з нью-йоркських барів, а точніше гей-закладів, яким влада відмовляла у ліцензії на алкогольні напої. Проте, вечірки все-одно відбувались і тому, в цілях безпеки, поліцейські проводили рейди.

Під час одного з таких «обходів», 28 червня 1969 року відбулось заворушення у барі Stonewall на вулиці Крістофер-Стріт у мангеттенському кварталі Гринвіч-Вілледж. Тоді гомосексуалісти почали атакувати поліцейських. Конфлікт тривав кілька днів, що стало, як вважається, першим помітним протестом гомосексуалістів, а пізніше стало називатися Стоунволльський бунт. Схожі бунти відбулися також у Сан-Франциско та Лос-Анджелесі. Внаслідок, заворушення спровокувало гомосексуалістів об’єднатись в такі організації, як «Фронт визволення геїв»(Gay Liberation Front, GLF) та «Альянс гей-активістів» (The Gay Activists Alliance, GAA).

Stonewall, 2010 рік

Співзасновником та президентом «Альянсу гей-активістів» після Стоунволлських заворушень став Девід Торстед (David Thorstad) – гей-активіст, досить відома політична особистість у лгбт-колах. Також співзасновник «Коаліції за права лесбіянок і геїв Нью-Йорка (The Coalition For Lesbian And Gay Rights)», метою якої було просування вимог гомосексуалістів на політичному рівні.

Торстед в інтерв’ю LGBTQ History Project у 2019 році розповідає: «Я насолоджувався гомосексуальним досвідом з дев’яти років. Але Стоунволлські заворушення змінило моє життя… я знав, що воно ніколи не буде таким, як раніше».

Але від самого початку Торстед в своїх ідеях і гаслах йшов значно далі, ніж просто унормування гомосексуальних стосунків. Від самого початку і до кінця життя він просував унормування сексуальних стосунків між дорослими чоловіками і хлопчиками. Переїхавши до Нью-Йорка з рідної Міннесоти у 1970 році Девід починає займатись фактично просуванням педофілії та педерастії в суспільство. Значення «педерастія» є давногрецьким, що буквально визначає статевий потяг до хлопчиків, які не досягли віку статевого дозрівання, або ж знаходяться лише в ранній його стадії. Відповідно, що поняття є майже синонімом всім відомої «педофілії» – хворобливому статевому потягу до дітей, які ще не досягли статевого дозрівання.

Хворобливе бажання Торстеда унормувати педерастію стало причиною заснування ним «Північноамериканської асоціації кохання чоловіків і хлопчиків» (або «Північноамериканська асоціація бойлаверів») (North American Man/Boy Love Association, NAMBLA). Це організація, що займається просуванням педофілії та педерастії в Сполучених Штатах Америки (США). Мета -скасування віку сексуальної згоди, який нібито обмежує сексуальні контакти між дорослими та дітьми. На офіційному сайті вони пишуть: «Підтримка прав дітей і дорослих обирати собі партнерів, із якими вони хотіли спільно насолоджуватися тілами одне одного». Окрім того, організація виступає за звільнення чоловіків, які засуджені за сексуальні контакти з дітьми.

Ось декілька жахливих гасел, які NAMBLA використовує у своїй пропаганді педерастії та педофілії: «група підтримки відносин між поколіннями» та «сексуальна свобода для всіх».

1 серпня 2021 року засновник та президент організації Девід Торстед помер. Наразі організація за свідченнями ЗМІ, більше не є активною в плані діяльності. Однак сайт знаходиться у робочому режимі, тому ймовірно, підтримується групою осіб.

Але подібна організація не єдина. У 2006 році у Нідерландах була заснована голландська політична партія «Милосердя, свобода і різноманітність», але у ЗМІ прозвана як «Партія педофілів». Вона виступала з програмою легалізації педофілії та дитячої порнографії. Її засновники – три педофіла.

Програма партії включала в себе зниження вікового бар’єру для вступу в статеві стосунки з 16 до 12 років, легалізацію дитячої порнографії, анулювання шлюбу як юридичного інституту, дозвіл на оголеність в публічних місцях у всій країні та легалізацію зоофілії.

Організатори групи безуспішно намагалися офіційно зареєструвати її як політичну партію, але 18 березня 2010 року партія заявила про саморозпуск, адже вони так і не змогли набрати необхідні 570 підписів для реєстрації партії.

Враховуючи вище викладене бачимо, що лгбт-рух має нерозривний історичний зв’язок з просуванням та унормуванням педофілії. Девід Торстед визначна постать для гомосексуалістів, а для когось можливо і герой того часу. І водночас, він та ж людина, що боролась за легалізацію педофілії. Історія говорить, що у лгбт-руху на рівні «ДНК» прошиті неприродні статеві потяги, у тому числі до неповнолітніх. Сучасна статистика злочинів педофілії серед гомосексуального середовища пропорційно в рази вище, ніж серед гетеросексуальних людей

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram