Як гомосексуалісти розбещують неповнолітніх: п’ять історій, які шокують

Актуально
29.01.2024
Як гомосексуалісти розбещують неповнолітніх: п’ять історій, які шокують

Акти педофілії, здійснені гомосексуалістами – типове явище, як в Україні, так і в світі. Так звана «лгбт-сім’я» з Австралії, гей-пара у США, найбільше педофільське угрупування геїв у Шотландії та відомий акордеоніст у Києві. Всі вони учасники і злочинці зґвалтувань неповнолітніх дітей. Хтось з їхніх жертв був усиновлений, хтось учнем, а хтось був зовсім малого віку і потребував нагляду, поки батьків не було вдома. Детальніше про них далі.

Усиновили двох дітей і ґвалтували, США, штат Джорджія (2022)

Нещодавній резонансний випадок – чергове тому підтвердження. В американському штаті Джорджія у 2022 році пара гомосексуалістів Закарі та Вільям Зулок (Zachary and William Zulock), які є затятими лгбт-активістами, були піймані на сексуальному насильстві над своїми всиновленими неповнолітніми синами, яким на той момент було 9 та 11 років. Як виявилось згодом, за свідченнями людей з близького оточення, гомосексуалісти віддавали хлопчиків ще й іншим чоловікам.

У серпні 2022 року чоловіків було піймано, вони розповіли поліції про інші сексуальні злочини стосовно неповнолітніх дітей: зґвалтування та примушування малолітніх синів до орального сексу з ними, розповсюдження саморобної дитячої порнографії. Однак, за інформацією ЗМІ, пара злочинців гомосексуалістів не вважають себе винними у скоєному.

Група педофілів, Велика Британія, Шотландія (2009)

Також не менш відомий випадок сексуального насильства над дітьми стався у Шотландії в 2009 році. Група з восьми гомосексуалістів-педофілів була засуджена за жорстоке поводження з дітьми, створення та оприлюднення їхніх фото інтимного характеру. Чоловіків визнали винними в Единбурзі за більш ніж 50 пунктами звинувачення. Починаючи від жорстокого поводження з немовлятами віком від трьох місяців до зберігання понад 125 000 зображень дитячої порнографії.

Додатково звинуваченими були двоє лідерів угрупування – Джеймс Ренні та Ніл Страчан (James Rennie, Neil Strachan). Виявилось, що вони разом ґвалтували сина близьких друзів Джеймса. Згодом він запропонував взяти участь у цьому й іншому лідеру Нілу. Лише через 4 роки батьки дізнались про постійні зґвалтування, які відбувались з їхнім сином.

Ґвалтування трирічного всиновленого хлопця, Австралія (2005)

Пара геїв-педофілів з Австралії у 2005 році були засуджені за сексуальне насильство над усиновленим трьохрічним сином. Пітер Труонг (Peter Truong) – австралієць в’єтнамського походження, і Марк Ньютон (Mark Newton) – родом зі США. У 2005 році вони вступили у цивільне партнерство. Потім гомосексуалісти усиновили хлопчика з Росії. Вони возили його по всьому світу, де інші чоловіки також знущалися над ним, а геї отримували за це гроші.

За даними ЗМІ, відомо, що у віці трьох років хлопчик зі своїми так званими «батьками» вже відвідав багато країн. Про це свідчили заповнені сторінки його паспорта.

Ще до того, коли весь світ дізнався шокуючу правду про Ньютона і Труонга, їх представляли як приклад так званої «лгбт сім’ї» у кількох телевізійних програмах і статтях. Там вони говорили: «Ми сім’я, як і будь-яка інша сім’я». Один зі збоченців Труонг говорив, що займався статевими актами з дітьми, тому що це робило їх «щасливими», а його партнерові Ньютону це «подобалося». У червні 2013-го гомосексуалістів засудили на 40 років позбавлення волі.

Розбещення на уроках гри на акордеоні, Україна, Київ (2012)

Щодо України – випадків чимало по всій країні. До прикладу, 24 березня 2012 року у Києві затримали відомого акордеоніста Ігоря Завадського та його директора за підозрою в розбещенні неповнолітніх. Тоді ЗМІ писали, що чоловіків об`єднує щось більше, ніж просто робочі стосунки. Керівник Управління зв`язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук зазначав, що розбещення відбувалося у такий спосіб: «Спочатку показ картинок порнографічного змісту, потім статевий зв`язок. Відеодокази в міліції є, адже в рамках порушеної оперативно-розшукової справи у квартирі Завадського була встановлена камера». У 2013 році він був засуджений Подільським районним судом міста Києва до 13 років позбавлення волі.

Розбещення в авто, Україна Київ (2020)

У 2020 році у Києві спіймали педофіла, який займався оральним сексом з 13-річним хлопцем в авто, припаркованому на вулиці. В той самий час повз проїжджали співробітники Департаменту охорони. Чоловіка затримали на місці й помістили в слідчий ізолятор. Проти нього було порушено кримінальне провадження за статтею про розбещення неповнолітніх.

Нагадаємо, що лгбт-рух історично пов’язаний з педофільським рухом, який просуває сексуальні стосунки з неповнолітніми як прийняте явище. Звісно, прямим текстом офіційно рух не називався «За педофілію». Це просувалось у маси більше під словами «Зниження вікового бар’єру для згоди».

Також у 2006 році у Нідерландах була заснована голландська політична партія «Милосердя, свобода і різноманітність», але у ЗМІ прозвана як «Партія педофілів». Вона виступала з програмою легалізації педофілії та дитячої порнографії. Її засновники – три педофіла. Відповідно, аналізуючи конкретні випадки педофілії з боку лгбт-представників, бачимо між ними нерозривний історичний зв’язок. Про це писали у попередній тематичній публікації.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram