До уваги Нацради: Гомосексуаліст-педофіл у Німеччині здійснював насильство над дітьми українських біженців

Актуально
04.04.2024
До уваги Нацради: Гомосексуаліст-педофіл у Німеччині здійснював насильство над дітьми українських біженців

Окружний суд Гамбурга у середу, 3 квітня, засудив держслужбовця у Німеччині до восьми років ув’язнення за серйозне сексуальне насильство над двома дітьми з сім’ї українських біженців. Суд визнав доведеним факт, що 43-річний чоловік кілька разів здійснив сексуальне насильство над двома хлопчиками у період з березня 2022 року по квітень 2023 року.

За словами речника суду, обвинувачений «значною мірою» зізнався у звинуваченнях у провадженні і тим самим позбавив потерпілих від необхідності давати свідчення в суді.

Обвинувачений (тепер вже засуджений) працював на державній службі. Коли в Україні почалося повномасштабне російське вторгнення, він з власної ініціативи допоміг українській родині втекти до Німеччини. Як зазначено в матеріалах обвинувачування, він видавав себе їхнім «захисником», маніпулював і залякував родину. Протягом кількох місяців він також «знущався над синами сім’ї, яким на момент злочину було від дев’яти до одинадцяти років».

Зокрема описується факт, як протягом кількох днів у своєму автомобілі під час подорожі до Франкфурта-на-Майні він здійснював дії сексуального характеру стосовно хлопчиків з української родини і все це фотографував. Тому суд визнав його винним, серед іншого, у серйозному сексуальному насильстві та виробництві дитячої порнографії. Ці обставини повідомляє телерадіокомпанія NDR.

Також ще одне німецьке видання Bild доповнює цю інформацію додатковими фактами. Стало відомо, що німецький гомосексуаліст-педофіл у статусі держслужбовця погрожував українській сім’ї депортацією за те, що вони чинили спротив актам сексуального насильства над хлопчиками. Писав відповіді листи з погрозами одинадцятирічному хлопцеві.

Нагадаємо, на початку цього року на сайті «Всі разом!» була опублікована стаття «Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок». Але 7 березня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення (Нацрада) винесла припис громадській організації Рух «Всі разом!», бо вважає цю статтю «підбурюванням до дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації». Фактично це попередження з вимогою «усунути правопорушення» – тобто видалити публікацію.

Громадська організація «Всі разом!» вважає рішення і припис Нацради незаконними. А тому 14 березня рішення Нацради було оскаржене до Київського окружного адміністративного суду. В організації наголошують, що згадана стаття містить перелік достовірних і підтверджених відомостей з посиланнями на першоджерела. Зокрема у ній йдеться про те, як перші американські лідери лгбт-угрупувань від самого початку озвучували ідеї необхідності унормування практики сексуальних стосунків між дорослими чоловіками і неповнолітніми хлопчиками. На прикладі Девіда Торстеда (David Thorstad) і його організації «Північноамериканська асоціація бойлаверів» (North American Man/Boy Love Association, NAMBLA).

І описаний нині випадок з гомосексуалістом-педофілом, який сексуально знущався над українськими дітьми, – чергове тому підтвердження.

Підтримайте рух “Всі разом!” своїими донатами!

Читайте також: У Євросоюзі масово вилучають дітей з українських сімей. Що робить наш уряд?

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram