Знову до уваги Нацради: Пара гомосексуалістів у Швейцарії практикує і захищає педофілію

Актуально
02.05.2024
Знову до уваги Нацради: Пара гомосексуалістів у Швейцарії практикує і захищає педофілію

У Швейцарії двох лідерів молодіжного ЛГБТ-угрупування Queer Youth звинувачують у сексуальній експлуатації підлітків. Вони також пропонували неповнолітнім засоби для ризикованого сексу у форматі БДСМ. Пара гомосексуалістів Хольгер Ніггеманн та його партнер Бйорн зараз перебуває під розслідуванням прокуратури через сексуальну експлуатацію двох підлітків, які перебували під їх опікою. Про це у своїй статті повідомляє видання Reduxx.

Чоловіки у 2020 році створили організацію Sozialwerk.LGBT («Соціальна робота з ЛГТБ») та організовували тематичні активності для дітей віком від 13 років у місті Кур і муніципалітеті Букс, Швейцарія. Слід зазначити, що Sozialwerk.LGBT отримувала державне фінансування для створення своїх локацій.

У репортажі видання Tages-Anzeiger стверджується, що 42-річний Хольгер мав сексуальні контакти з двома 17-річними підлітками. Також зазначається, що ці двоє чоловіків мали тристоронні сексуальні стосунки із 17-річним хлопцем. Ці дані підтверджені численними документами, включаючи текстові та голосові повідомлення і електронні листи.

Також було встановлено, що Хольгер розсилав повідомлення іншим учасникам спільноти Sozialwerk.LGBT, виправдовуючи сексуальні стосунки з неповнолітніми. «Довгий час у державній роботі з дітьми та молоддю молодіжні працівники мали сексуальні контакти з молодими людьми, — пише Хольгер в одній зі своїх переписок. – До 1990-х років прийомних дітей у Берліні легально віддавали педофілам». Тобто Хольгер робить посилання на сумнозвісний німецький експеримент психіатра Гельмута Кентлера. Таким чином він не тільки не визнає своєї провини, а прямим текстом стверджує, що сексуальні стосунки дорослих гомосексуалістів з хлопчиками – це нормальна практика.

Хольгер Ніггеманн також був керівником центру «квір-молоді» treff.LGBT і працював з дітьми в рамках національної системи освіти. До появи новини про звинувачення в сексуальному насильстві над неповнолітніми treff.LGBT зазнала критики в соціальних мережах за те, що вона вказувала прихильникам використовувати термін «передній отвір» стосовно жіночої анатомії.

Видання Reduxx констатує, що це не перший раз, коли організацію, орієнтовану на ЛГБТ, звинувачують у сприянні сексуальному насильству щодо підлітків.

Нагадаємо, раніше ми публікували розслідування, де Гомосексуаліст-педофіл у Німеччині здійснював насильство над дітьми українських біженців. А також читайте про те, як національна рада України з питань телебачення і радіомовлення винесла припис громадській організації Рух «Всі разом!», бо вважає статтю «Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок» , опубліковану на сайті «Всі разом», «підбурюванням до дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram