Кайл Каррозза, аніматор дитячих шоу Disney та Nickelodeon, зберігав дитячу порнографію

Актуально
25.07.2024
Кайл Каррозза, аніматор дитячих шоу Disney та Nickelodeon, зберігав дитячу порнографію

Аніматора мультфільмів Кайла Карроззу заарештовано за зберігання дитячої порнографії. Він відомий тим, що створив популярне анімаційне дитяче шоу Cartoon Network. Також він працював над створенням декількох шоу Disney, PBS Kids, Apple TV та Nickelodeon. Поліція затримала його у Бербанку, штаті Каліфорнія. Арешт відбувся ще 20 червня, але про це стало відомо лише минулого тижня.

Про арешт Каррозза стало відомо після того, як звіти поліції Бербанка нещодавно потрапили в соціальні мережі. Зображення звітів показує, що Каррозза був засуджений за кримінальним кодексом Каліфорнії. Зазначено, що він зберігав понад 600 порнографічних зображень дітей віком до 12 років. На них був зображений «сексуальний садизм або сексуальний мазохізм» дітей.

У Каліфорнії зберігання дитячої порнографії вважається кримінальним злочином. Покарання передбачає ув’язнення до трьох років та/або штраф у розмірі 2500 доларів США.

45-річний Каррозза працював художником-розкадровником і аніматором у таких мультфільмах як Mighty Magiswords, Adventure Time, Animaniacs, Doc McStuffins, Fish Hooks, Fanboy & Chum Chum, Danger Rangers, The Spongebob Movie та Teen Titans Go. Також він озвучив понад десяток персонажів.

Слід зазначити, що його шоу Cartoon Network неодноразово підтримувало лгбт-ідеологію. У мультфільмі We Baby Bears було представлено двох «небінарних» персонажів. Вони використовували займенники вони/їх відповідно себе. «Ми прагнемо залучати лгбт таланти», – написало тоді керівництво проєкту. Також вони у своєму мультфільмі випускали епізод за участю транс-акта Домінік Джексон.

Читатйте також: Актор гей-порно Джастін Сміт поширював відео зі зґвалтуваннями дітей.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram