Корчинський: Нацрада з питань телебачення і радіомовлення має зникнути з українського життя (відео)

Актуально
21.03.2024
Корчинський: Нацрада з питань телебачення і радіомовлення має зникнути з українського життя (відео)

Український культурний і суспільний діяч Дмитро Корчинський звернув увагу на деструктивну діяльність Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Під час свого вечірнього ефіру 20 березня він критично зреагував на припис, якій Нацрада винесла організації «Всі разом!» за публікацію статті «Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок».

«Ось ця Нацрада стверджує, що ця публікація є дискримінаційною. Це орган, який існує за наші гроші, і активно впроваджує гомосексуалізм в Україні», – говорить Корчинський. При цьому він розповідає, що у публікації, проти якої виступає Нацрада, містяться посилання на першоджерела, де зокрема знаменитий лгбт-активіст Девід Торстед прямим текстом стверджує, що унормування сексуальних стосунків між дорослими чоловіками і неповнолітніми хлопчиками – це давня традиція гомосексуальних спільнот.

«Зараз центровим завданням західного маніхейства є зменшити вік згоди до сексуального зв’язку у гомосексуальній формі хоча б до 12 років, – пояснює Дмитро Корчинський. – Ми всі не сприймаємо тих людей, які пропагують і нав’язують гріх. Ми не сприймаємо Нацраду з питань телебачення і радіомовлення, і ця структура має зникнути з українського життя».

Нагадаємо, 7 березня на своєму засіданні Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення винесла припис (попередження) організації «Всі разом!» за публікацію статті «Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок». Члени Нацради вважають, що дана публікація підбурює до дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації.

Громадська організація «Всі разом!» 14 березня оскаржила у Київському окружному адміністративному суді цей припис. Голова організації Руслан Кухарчук заперечує факт порушення закону. Адже стаття містить перелік достовірних і підтверджених відомостей з посиланнями на першоджерела. Зокрема у ній йдеться про те, як перші американські лідери лгбт-угрупувань від самого початку озвучували ідеї необхідності унормування практики сексуальних стосунків між дорослими чоловіками і неповнолітніми хлопчиками. На прикладі Девіда Торстеда (David Thorstad) і його організації «Північноамериканська асоціація бойлаверів» (North American Man/Boy Love Association, NAMBLA).

Таким чином можна зробити припущення, що, на думку Нацради, гомосексуалісти дискримінуються і утискаються самим фактом оприлюднення достовірних відомостей про наявні у їхніх колах ідеї щодо необхідності зниження так званого «віку згоди», що дозволить дорослим чоловікам законно вступати у сексуальні стосунки з неповнолітніми.

Київський окружний адміністративний суд вже прийняв справу до розгляду і визначив суддю.

Дмитро Корчинський також є лідером організації “Братство”. Її учасники служать в силах оборони України. Зокрема знаменита “Братська четвірка”, яка загинула у грудні 2022 року на кордоні Брянської області під час виконання диверсійного завдання на території ворога. Йдеться про групу з чотирьох героїв: Юрій «Святоша» Горовець, Максим «Не пий пиво» Михайлов, Богдан «Апполон» Лягов і Тарас «Тарасій» Карпюк.

Натомість, активісти лгбт-угрупування системно атакують і зневажають українських патріотів, які воюють на фронті. Наприклад, харківська лесбійка Шаригіна назвала покидьком загиблого воїна-героя Тарасенка, обурювалася через те, що одну з місцевих вулиць хотіли назвати ім’ям цього героя. Однодумці Шаригіної також публічно зневажали воїна Азову «Фроста». Засновниця «Ukraine.pride» Софія Лапіна бажала смерті офіцеру ЗСУ Євгену Карасю. А на київському «гей-параді» носили транспарант «Смерть нації. Квір ворогам».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram