ЛГБТ почали атакувати воїна Азову «Фроста»

Актуально
23.06.2023
ЛГБТ почали атакувати воїна Азову «Фроста»

Боєць батальйону Азов Микола «Фрост» Кущ заявив, що не бачив жодного ЛГБТ-представника на війні. Також додав, що не стерпів би людини з такою ідеологією у своєму підрозділі.

Інформація про це стала ширитись телеграм-каналами військових, які повністю підтримали позицію побратима.

ЛГБТ-угрупування почало писати гнівливі повідомлення бійцю в особисті. Також надсилали повідомлення у форматі аудіо у яких погрожують, бажають смерті та насміхаються з українських військових. Одне з таких голосових повідомлень оприлюднив військовий та громадський діяч Євген Карась.

У себе на телеграм-каналі говорить: «Його зненавиділи та заплювали ЛГБТ, бажали смерті за те, що сказав за себе, що не бачив лгбт на війні та навряд прийме їх до себе на службу».

Наразі, азовець, який пройшов полон опинився під прицілом у представників ЛГБТ. Разом з побратимами продовжують наголошувати, що у своєму військовому досвіді ще не бачили гомосексуалістів на фронті.

Микола «Фрост» у звичайному житті цікавиться фотографією та відеомонтажем і живе за принципом «Слова мають співпадати з діями». Він піхотинець, б’ється за життя, майбутнє та Україну.

Нагадуємо, що ставлення ЛГБТ-угрупування до військових – негативне. Про що вони підтверджують своїми діями. На початку війни засновниця Ukraine.pride Софія Лапіна у своїх соцмережах бажала смерті українському воїну Євгену Карасю, перебуваючи в Мюнхені.

Також харківська лесбійка Анна Шаригіна назвала покидьком загиблого воїна-героя Тарасенка. Виступаючи проти перейменування вулиці у Харкові на його честь.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram