ЛГБТ-угрупування бажає смерті українським воїнам

Актуально
29.03.2022
ЛГБТ-угрупування бажає смерті українським воїнам

Засновниця «Ukraine.pride» Софія Лапіна показала своє справжнє обличчя із бажанням «денацифікувати» Україну. На її сторінці в фейсбук уже були дзвіночки по ностальгії за Радянським Союзом, де вона представлялася як та, що «зроблена в СРСР». Два роки поспіль гей-парад у Києві за участі в тому числі Лапіної проходив під гаслами «Смерть нації, квір ворогам!». Але родзинкою стала публікація із побажанням смерті українському воїну Євгену Карасю. Сама ж Софія ці дописи робила перебуваючи в Мюнхені і називаючи Німеччину «одним з наших головних союзників». Хоча українці чудово пам’ятають, як Німеччина до останнього не хотіла зупиняти «Північний потік-2», не хотіла продавати зброю тощо. То насправді союзником кого і чого є Софія Лапіна і все ЛГБТ-угрупування?

У своїй риториці Софія Лапіна не підбирала слів. Непристойними формулюваннями вона побажала смерті українському воїну Євгену Карасю.

Євген на передовій з самого початку російського вторгнення до України, за цей час він втратив рідного брата – Володимира Карася. Євген часто записує відео з передової, заспокоює українців та розповідає чому варто довіряти ЗСУ, молитися і не панікувати. Його  відео з передової набирають мільйони переглядів, а телеграм канал із 3 тисяч підписників зріс до 180 тисяч. До війни Євген був головою руху «Суспільство майбутнього» та займався антинаркотичною діяльністю. Про це він детально розповідав у програмі Кабінет експертів.

Очевидно, що наркотики та гомосексуальний спосіб життя нероздільні, а тому Євген став неприятелем для ЛГБТ-угрупування. Навіть самі ж учасники телеграм-каналу «Ukraine.pride» намагаються достукатися до Лапіної:

Втім, керівництво «Ukraine.pride» будь-які інші погляди висміює та таких людей називає тупими. Без жодного конструктивного пояснення. Ось вам і тоталітаризм в дії.

До речі, про несприйняття критики та тверезого погляду. Канал «Ісландія» зробив випуск із критикою допису Лапіної, після чого на канал полилося багато скарг із намаганнями заблокувати весь канал. Втім, журналіст Володимир Петров досить чітко артикулював, що Софія Лапіна разом з російськими пропагандистами намагається банити проукраїнські інформаційні майданчики:

Риторика ЛГБТ-угрупувань дуже схожа до риторики російської пропаганди. Адже і путінська росія, і сама ж Лапіна вважають червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби в Україні бандерівським та символом нацизму.

Щоб хоч якось себе оправдати, Лапіна розповідає про пожертви, які ЛГБТ-угрупування нібито робить на українську армії. Втім, тут «прославилася» Олена Шевченко – голова «Інсайт». Вона у 2014 році, коли розпочався Майдан, акенсія Криму та окупація Донецька/Луганська, заявила, що «Ми не інвестуємо у війну і у вбивства, бо війна не має нічого спільного із правами людини».

Цікаво, як швидко ЛГБТ-спільнота зуміла поміняти свої цінності. Ба більше – тепер вони стверджують, що навіть серед воїнів-захисників є гомосексуалісти. Хоча на гей-параді 2021 року чітко декларували своє ставлення до правоохоронних органів: «Люби сатану, ненавидь поліцейських».

Ще один воїн з передової із псевдонімом Олексій Сталкер написав у своїй сторінці в фейсбук:  «Ностальгія за СРСР це те, що толерує у цій особі ненависть до тих, хто воює за збереження України проти формування Путіним нового СРСР». І додав скрін:

Антиукраїнська та антилюдська сутність ЛГБТ-угрупування вилазить регулярно. Ще одним прикладом є радість в чаті Харківського прайду від смерті воїна Георгія Тарасенко, лідера «Фрайкора». Там також лунають побажання смерті кожному воїну, який не сприймає гомосексуальний спосіб життя.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram