Одеська область – рекордсмен інформаційної кампанії «Захищати сім’ю в Україні»

Актуально
19.04.2024
Одеська область – рекордсмен інформаційної кампанії «Захищати сім’ю в Україні»

Шість районів Одеської області долучилися до марафону з розміщення соціальної реклами «Захищати сім’ю в Україні» на зовнішніх конструкціях і на онлайн-платформах місцевих органів влади. Наприкінці лютого офіс організації «Всі разом!» звернувся до глава обласних державних адміністрацій з проханням посприяти в розміщенні відповідних сюжетів на території регіону. Ця ініціатива була зокрема підтримана Одеською обласною державною адміністрацією, місцевими громадами області і рекламними операторами.

Станом на зараз відомо про розміщення 23 білбордів і сітілайтів в Одесі та у чотирьох районах області. Зокрема в Одеському районі, Ізмаїльському, Подільському і Роздільненському.

Також перераховані райони організували принтерний друк сюжетів соціальної реклами для розміщення всередині адміністративних приміщень в громадах і на дошках оголошень.

Всі згадані вище районі, а також ще й Болградський і Березівський розмістили інформацію про інформаційну кампанію «Захищати сім’ю в Україні» на своїх офіційних сайтах та сторінках у соціальних мережах. Загалом розміщено понад 30 постів і статей.

Організація “Всі разом!” високо оцінює залученість керівництва Одеської ОДА і Департамент цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту ООДА в реалізацію соціально значимої інформаційної кампанії “Захищати сім’ю в Україні” на території області.

Раніше ми повідомляли, що п’ять міст Дніпропетровської області долучилися до марафону з розміщення соціальної реклами «Захищати сім’ю в Україні» на зовнішніх конструкціях. Продовжують надходити звіти з регіонів України, про що будемо повідомляти у наступних матеріалах.

Громадський рух «Всі разом!» у лютому презентував макети білбордів та сітілайтів «Захищати сім’ю в Україні!». Ці сюжети соціальної реклами покликані наголосити на тому, що захист сім’ї є надзвичайно важливим мотивом сил оборони України.

Ми запрошуємо місцеві органи влади, громадські організації, установи і підприємства організувати розміщення білбордів та сітілайтів на своїх територіях. Завантажити макети для вільного використання можна – ТУТ.

Українські воїни захищають сім’ю і Україну!

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram