Дніпропетровщина долучилася до інформаційної кампанії «Захищати сім’ю в Україні»

Актуально
28.03.2024
Дніпропетровщина долучилася до інформаційної кампанії «Захищати сім’ю в Україні»

П’ять міст Дніпропетровської області долучилися до марафону з розміщення соціальної реклами «Захищати сім’ю в Україні» на зовнішніх конструкціях. Наприкінці лютого офіс організації «Всі разом!» звернувся до глава обласних державних адміністрацій з проханням посприяти в розміщенні відповідних сюжетів на території регіону. Ця ініціатива була зокрема підтримана Дніпропетровської ОДА і місцевими громадами області.

Станом на зараз розміщено вісім білбордів у п’яти містах області. Сімейну соціальну рекламу можна побачити за такими адресами…

Місто Покров:
– вул. Г. Тикви, 12
– у районі розвилки по вул. П. Мирного

Місто Вільногірськ:
– бульвар Миру, напроти будинку 10
– вул. Центральна, ТЦ «Альтаїр»

Місто Павлоград:
– вул. Дніпровська, 32
– вул. Дніпровська, 541

Місто Першотравенськ:
– вул. Молодіжна, 1

Місто Жовті Води:
– вул. Ярослава Мудрого (ринок)

Громадський рух «Всі разом!» у лютому презентував макети білбордів та сітілайтів «Захищати сім’ю в Україні!». Ці сюжети соціальної реклами покликані наголосити на тому, що захист сім’ї є надзвичайно важливим мотивом сил оборони України.

Ми запрошуємо місцеві органи влади, громадські організації, установи і підприємства організувати розміщення білбордів та сітілайтів на своїх територіях. Завантажити макети для вільного використання можна – ТУТ.

Українські воїни захищають сім’ю і Україну!

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram