Рух «Всі разом!» презентує макети бордів і сітілайтів “ЗАХИЩАТИ СІМ’Ю В УКРАЇНІ!”. Завантажуйте макети

Актуально
08.02.2024
Рух «Всі разом!» презентує макети бордів і сітілайтів “ЗАХИЩАТИ СІМ’Ю В УКРАЇНІ!”. Завантажуйте макети

Громадський рух «Всі разом!» презентує макети для білбордів та сітілайтів «Захищати сім’ю в Україні!». Ці сюжети соціальної реклами призначені для розміщення на зовнішніх рекламних носіях у містах України.

Офіс руху запрошує місцеві органи влади, громадські організації, установи і підприємства організувати розміщення білбордів та сітілайтів у своєму місті.

Ця візуалізація є особливо актуальною у контексті війни в Україні і тих викликів, з якими стикаються українські сім’ї нині. До того ж, яскраво стилізована та зможе надихати або ж бути нагадуванням про важливість захисту сімейних цінностей.

Українські воїни захищають сім’ю і Україну!

Запрошуємо брати, використовувати, друкувати і розміщуватися! Завантажити макети – ТУТ.

Пропонується три різних види макетів. На кожному з них є напис «Захищати сім’ю в Україні», але у різних стилізаціях тексту та його розміщенням. Фото використане у макеті – справжнє фото учасника руху «Всі разом!».

Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!”, зазначає: «Сім’я і Україна – базові і фундаментальні цінності кожного патріота. Саме вони найбільше мотивують Сили оборони на фронті. Сьогодні ми всі єднаємося, щоб захистити і зберегти головне».

Згадаємо заповіт військового Святослава Кондрата, який він залишив за 10 днів до своєї загибелі на фронті: “Хочу звернутись до всіх присутніх, до поки ми б’ємось на фронті, будь ласка, оберігайте наш тил. Неважливо від якої країни чи організації йдуть нав’язування нам чужих наративів – ми маємо зберегти сильну та консервативну Україну. Це наш пріоритет. Тільки ми разом можемо збудувати ту країну, про яку всі мріємо”. Воїн встиг сказати важливе звернення до українського народу. У його останній промові і є ця головна суть “Захищати сім’ю в Україні!”. Читайте історію воїна-героя Святослава ТУТ.

Запрошуємо вас приєднатися до розповсюдження та встановлення подібних білбордів у містах України. У разі розміщення просимо зробити фото та повідомляти офіс руху за даними контактами.

Нагадуємо, що дані афіші вже з листопада їздять у 25 маршрутках по місту Києву. Сімейна кампанія і комунікація продовжується, і згодом кількість маршруток з афішами від руху «Всі разом!» буде збільшуватись.

Згадаємо, що у 2020 році відбулась велика бордова кампанія з 114 рекламних конструкцій по всій Україні. Це сталось з початком карантинних обмежень, які унеможливили проведення вуличних сімейних заходів у звичному форматі. Тому рух «Всі разом!» підготував ідеї для просімейних подій в умовах збереження соціальної дистанції та дотримання карантинних норм. Серед них було розміщення зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram