Афіші «Захищати сім’ю в Україні!» у громадському транспорті Києва

Актуально
22.11.2023
Афіші «Захищати сім’ю в Україні!» у громадському транспорті Києва

Організація «Всі разом!» розпочала рекламну кампанію щодо підтримки сімей з дітьми в Україні. Спеціально розроблені афіші вже розміщені у громадському транспорті Києва, а саме в маршрутках.

Попередньо, рух зробив візуал з фото військового зі своєю дружиною та написом «Захищати сім’ю в Україні!». Варто зауважити, що на фото – реальна сім’я учасника руху «Всі разом!», який наразі захищає нашу країну на фронті.

Завантажити файли для друку з сюжетом соціальної реклами 

Завдяки подібному розміщенню афіш у місцях скупчення людей, в особливості громадському транспорті, транслюються сімейні цінності та нагадування, за що насправді воюють українські військові на передовій.

@vsirazom_uaТак, так, це правда) Наші афіші «Захищати сім’ю в Україні» вже їздять по Києву😍 Детальніше написали про це на сайті та телеграм каналі 🙌🏻♬ оригінальний звук – vsirazom_ua

Наразі такі афіши вже їздять у 25 маршрутках по місту Києву. Сімейна кампанія і комунікація продовжується, і згодом кількість маршруток з афішами від руху «Всі разом!» буде збільшуватись.

Нагадаємо, що рух “Всі разом!” вже направив звернення до керівництва держави щодо невідкладних заходів на підтримку сімей з дітьми в Україні. У якому просив розглядати сімейну політику держави і стимулювання багатодітності як ключовий пріоритет національної безпеки і оборони. Також запровадити збільшення виплат на народження кожної дитини в сім’ї у Державному бюджеті України на 2024 рік і надалі: перша дитина – 100 тис грн, друга дитина – 200 тис грн, третя і кожна наступна дитина – 300 тис грн; поширити програму єОселя на всі сім’ї з трьома і більше дітьми, які спільно проживають в Україні, для можливості отримувати пільгові кредити на придбання житла з відсотковою ставкою 3% та запровадити програму обов’язкового і безкоштовного надання державою у власність об’єкту житлової нерухомості сім’ям, де народилося п’ятеро і більше дітей.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram