Глобальний Лідерський Саміт у Полтаві: завершення сезону 2023 в Україні

Актуально
08.04.2024
Глобальний Лідерський Саміт у Полтаві: завершення сезону 2023 в Україні

Цьогоріч Глобальний Лідерський Саміт (ГЛС) у Полтаві відбувся 6 квітня. Захід зібрав учасників з Полтавської, Харківської, Одеської, Черкаської та Івано-Франківської областей. Однак ввечері напередодні події на вулиці, де відбувався ГЛС вимкнули світло. Варто зауважити, що Росія продовжує обстрілювати Україну, передусім Харків, який межує з Полтавою.

Через відсутність світла, зранку було майже неможливо провести репетицію команди прославлення, а також перевірити техніку і екран, що є надважливим на Саміті. Попри це, організатори разом з волонтерами почали всі процеси вчасно. Зокрема, реєстрація та вітання учасників. Згодом з невеликим запізненням, орієнтовно о 10:45 світло ввімкнули і Саміт почався.

Подію відкрив Вадим Ігнатенко, пастор церкви «Благовість», на базі якої і провели Лідерський Саміт. Група прославлення церкви «Слово життя» після ранкового стресу через відсутність світла ввела у стан спокою та підбадьорила на активний і насичений день.

Впродовж Саміту учасники отримали корисні поради і нову інформацію від 6 надихаючих послань промовців: Крейґ Ґрошел – всесвітньо визнаний лідер лідерів, засновник та старший пастор церкви Life.Church; Джеймс Клер – письменник та спікер, автор бестселера №1 New York Times «Атомні звички»; Альберт Тейт – засновник та старший пастор церкви Fellowship (Каліфорнія); Руслан Кухарчук – національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні; Даллас Дженкінз – творець серіалу «Вибрані»(ориг. назва The Chosen), американський режисер, сценарист та кінопродюсер; Д-р Кріш Кандіа – соціальний підприємець, засновник християнської організації Home for Good.

Зокрема, на сцені мали слово місцеві пастори, яким ділились відразу після перегляду відеопослань міжнародних спікерів. У Саміті взяли участь пастори: Володимир Коршун, церква “Слово Життя”; Андрій Сокіл, церква “Божа сім’я”; Дмитро Лаптєв, церква “Світло життя”; Андрій Руднєв, Полтавська Християнська Церква; Микола Следь, церква “Воскресіння і життя”.

Завершальне слово на Саміті говорив Михайло Роман, єпископ церков ХВЄ в Полтавській області. Він висловив щиру подяку національному директору ГЛС Україна Руслану Кухарчуку і команді за те, що продовжують проводити події, які надихають церкви та християн по всій країні.

Один з міжнародних спікерів – Кріш Кандіа у своїй промові особливо наголосив на підтримці українського народу та розповів про власний досвід допомоги українцям у Великій Британії. Відразу після його промови, Руслан Кухарчук на сцені показав учасникам фото з Крішом, яке зробив під час поїздки у Лондон у листопаді 2023 року. Він розповів про щире і відкрите серце Кріша по відношенню до українців.

ФОТО ТУТ.

Кожен учасник отримав робочий зошит з конспектами промов міжнародних спікерів.

Загальну атмосферу ГЛС забезпечили виконавиця Анна Франчук з піснею «Мій Бог, скажи», а також місцева хореографічна студія «Trinity», під керівництвом Ярослави Слєдкової.

Фото: Ірина Пальоха, Альона Семеренко, Руслан Кухарчук.

Нагадаємо, що гасло ГЛС цьогоріч – «Будь лідером де ти є». Саміт є найбільшим у світі християнським лідерським рухом та відбувається щороку у 125 країнах, де збираються понад 250 тисяч учасників. В Україні Саміти цього сезону проходять у Києві, Чернівцях, Дніпрі та Полтаві.

Дивіться репортаж:

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram