У центрі Львова – банер “Всі разом за сім’ю!”

Актуально
20.08.2020
У центрі Львова – банер “Всі разом за сім’ю!”

Величезний шестиметровий яскравий білборд “Всі разом за сім’ю!” розмістили у центральному районі Львова. Тепер вулиця Городоцька вітає просімейним гаслом і водіїв, і пішоходів. 

Друком та розміщенням білборду займалася Львівська міська рада. Місце для розміщення банеру досить вдале: недалеко залізничний вокзал, а за ним – центр міста. Сама ж вулиця ніколи не буває безлюдною – вона завжди в епіцентрі усіх подій та зустрічей.

“Ми розуміємо, що наразі зовнішня реклама у містах викуплена для політичних перегонів, а тому дякуємо місцевій владі, що змогли організувати рекламне місце та  забезпечити друк і поклейку білборда”, – говорять в офісі руху “Всі разом!”

Соціальна реклама «Всі разом за сім’ю!» уже розміщена в багатьох містах України. Зокрема, в Херсоні,  Іллінцях (Вінницька обл)Маріуполі, Фастові (Київська обл), Кривому РозіКиєві,  Нижніх Сірогозах та Великій Олександрівці, що на Херсонщині, Чернівцях,  Хмельницькому. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

Нагадаємо, офіс руху «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах. Заохочуємо долучатися до проведення вуличних сімейних акцій у вашому місті та повідомляти про це до офісу руху «Всі разом!» за цими контактами. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram