Борди “Всі разом за сім’ю!” тепер і в Чернівцях

Актуально
07.08.2020
Борди “Всі разом за сім’ю!” тепер і в Чернівцях

Буковина долучилася до Всеукраїнського марафону вуличних сімейних заходів по Україні та встановила дев’ять рекламних просімейних конструкцій “Всі разом за сім’ю!” Тепер у місті наочно підтверджено: “Сім’я – понад усе!” 

Чотири великих білборди та п’ять сітілайтів “Всі разом за сім’ю!” встановила місцева влада. Друком та доставкою макетів займалася команда організатора вуличних сімейних заходів у Чернівцях Івана Горди.

“Сімейною тематикою я займаюся уже давно. Очолюю фонд “Дім надії” для допомоги вагітним жінкам у кризових ситуаціях. І от шість років тому ми вийшли маршем проти абортів. Потім я зрозумів, що дитина в безпеці тоді, коли вона в сім’ї, коли є тато і мама. І наступний наш марш уже звучав як “Хода за життя і сім’ю!”. Ми завжди стараємося підтримувати проекти, які стосуються сім’ї. А тому з радістю долучилися до ініціативи розміщення просімейних білбордів. Адже в умовах карантину це хороша альтернатива вуличним акціям”, –  говорить Іван Горда.

Нагадаємо, що соціальна реклама «Всі разом за сім’ю!» уже розміщена в кількох містах України. Зокрема, в Херсоні,  Іллінцях (Вінницька обл)Маріуполі, Фастові (Київська обл), Кривому Розі, Києві,  Нижніх Сірогозах та Великій Олександрівці, що на Херсонщині. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

А також рух «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах та відеоборди.  

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram