Вулиці Маріуполя прикрасили яскравими бордами “Всі разом за сім’ю!”

Актуально
08.07.2020
Вулиці Маріуполя прикрасили яскравими бордами “Всі разом за сім’ю!”

Маріуполь вперше долучився до всеукраїнського марафону проведення вуличних сімейних акцій. На вулицях міста на шести конструкцях зовнішньої реклами вставновили  кольрові дизайнерські білборди та сітілайти “Всі разом за сім’ю!” Тепер вони вкотре нагадують жителям та гостям міста про цінність родини та сімейного затишку. 

Маріупольська міська рада поклопоталася про те, аби соціальна зовнішня реклама їхнього міста мала саме сімейну тематику. А тому виділили під конструкуції “Всі разом за сім’ю!” два білборди та чотири сітілайти. Макети видрукував рух “Всі разом!”

Рух “Всі разом!” дякує міській владі за просімейну позицію та підтримку інституту сім’ї в Україні. “Важливо, коли обрана місцева влада плекає суспільство, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики”, – зазначають в офісі руху “Всі разом!”

Нагадаємо, борди уже красуються в Херсоні та Іллінцях, що на Вінничині. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

А також рух «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram