Херсон «просімейний»: фестиваль стріт-арту та білборди «Всі разом за сім’ю!»

Актуально
01.07.2020
Херсон «просімейний»: фестиваль стріт-арту та білборди «Всі разом за сім’ю!»

У Херсоні вже другий тиждень радують око містян та гостей яскраві білборди «Всі разом за сім’ю!». А до Дня Конституції та Дня молоді підлітки та діти долучилися до фестивалю стріт-арту та намалювали мурал під керівництвом Андрія Яценка.

П’ять величезних білбордів розвішені у Херсоні в партнерстві з підприємством «Елвін». А також десять сітілайтів виділило управління естетики міської ради для соціальної реклами сімейних цінностей. Клопоталися про зовнішню рекламу в місті представники руху «Всі разом!» Андрій Яценко та Жанна Степанова.

Директор агенції «Елвін», батько трьох дітей Вадим Штепенко зізнався, що саме сімейні активісти переконали його сприяти розміщенню білбордів і додав: «Сімейні цінності – це частина нашого життя, частина світогляду кожної сім’ї, елемент виховання наших дітей».

Крім того, навпроти нового дитячого майданчику та міні парку до Дня молоді діти розфарбовували сімейний мурал. Його розмір сягає 10 метрів довжини та 7 висоти! А знаходиться цей витвір на вулиці 200 років Херсону. Керувала процесом художник Світлана Юр’єва, долучилися до організації також «Народний контроль», «Добродія», «Щаслива нація», ТОВ «МЖК м.Херсон». Діти разом з батьками творили історію Херсонщини. Найактивнішими стали Злата та Прохор Замлинські, Вероніка Комар, Тимофій Яценко, Валерія Кукина, Андрій Семенюк, Діана Шевченко, Данило Малий, Максим Степанов, Тимофій Куталов, Вадим Папков та інші.

«Чому ми це робимо? Бо зараз найголовніше – це наші діти. Вони не тільки майбутнє, вони – наше теперішнє. І ми зобов’язані уже сьогодні зробити не лише комфортним їхнє життя, але й виховати їх в дусі любові до родини, до Батьківщини, до Бога», – говорить Андрій Яценко, який координував вуличні сімейні акції у Херсоні.

Нагадаємо, у Херсоні вже відбулася фотовиставка «У фокусі – сім’ї!» в стінах ХОДА та акція прибирання берегів Дніпра «Щаслива родина рятує Україну». Просімейні білборди уже розміщені також в Іллінцях на Вінничині. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху “Всі разом!”.

А також рух «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram