В Іллінцях на Вінниччині розмістили білборд «Всі разом – за сім’ю!»

Актуально
02.06.2020
В Іллінцях на Вінниччині розмістили білборд «Всі разом – за сім’ю!»

В останній день весни на Вінничині з’явився просімейний дизайнерський білборд. Тепер яскравий надпис «Всі разом – за сім’ю!» прикрашає стратегічну дорогу до Одеси та Херсону та радує іллінчан.

Ініціював розміщення борду пастор Каширець Євгеній Петрович. «Ми вболіваємо за нашу країну і збереження природних цінностей відносно сім’ї. Я вірю, що в Україні люди тримаються правильних понять і розумінь суті родини. Для молоді цей білборд – хороше нагадування про відповідальність та щасливу сім’ю», – каже Євгеній Петрович. Макет банеру надав рух «Всі разом!» Завантажити для друку макети можна тут.

Кращого місця для розміщення тематичного білборду годі було шукати. Він наразі знаходиться на території церкви та вздовж стратегічно важливої дороги до Одеси та Херсону. А тому про цінність родини банер нагадує не лише жителям міста, але й подорожуючим.

“Вкрай важливою є ініціатива розміщення реклами на сімейну тематику на території місцевих громад. Це популяризує у суспільстві справжні родинні цінності, які притаманні українцям. А сім’я як союз чоловіка та жінки є базисом нашої держави. Тому всі громади, які популяризують у такий спосіб інституцію сім’ї, роблять не тільки суспільно корисну справу, а й закладають міцний фундамент для подальшого розвитку України”, – говорить Елеонора Дібрівна, спеціаліст по роботі з державними органами.

Нагадаємо, що координатор всеукраїнської національної кампанії «Всі разом – за сім’ю!» Ольга Дацька представила ідеї проведення вуличних сімейних акцій в умовах карантину.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram