У двох районах Херсонщини з’явилися білборди “Всі разом за сім’ю!”

Актуально
04.08.2020
У двох районах Херсонщини з’явилися білборди “Всі разом за сім’ю!”

Нижні Сірогози та Велика Олександрівка, що на Херсонщині, можуть похвалитися величезними банерами “Всі разом за сім’ю!” Їх розмір – 6х3 і для цих районних центрів служить не лише як інформаційний продукт, але і як фотозона. 

Яскраві просімейні борди розмістили на площині комунального закладу «Нижньосірогозький районний будинок культури» та по вулиці Театральній у селиці міського типу Велика Олександрівка. Розміщення відбувалося за сприяння місцевої влади та ХОДА. Витрати на виготовлення банерів покрив Олександр Дьяков, організатор  фестивалю “Всі разом за сім’ю!” у Каховці.

А у самому Каховському районі плакати “Всі разом за сім’ю!” вітають жителів міста при вході до адміністративних будівель та закладів соціально-гуманітарного спрямування.

“Приємно працювати із політиками, котрі розуміють необхідність підтримки природних родинних цінностей та плекають суспільство, де інститут сім’ї є ключовм пріоритетом суспільної традиції”, – коментують в офісі “Всі разом!”

Також просімейні банери розміщені і в Херсоні. До того ж, там відбулася фотовиставка «У фокусі – сім’ї!» в стінах ХОДА та акція прибирання берегів Дніпра «Щаслива родина рятує Україну». Усі ці заходи проходять за ініціативи руху «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram