Державні будівлі Каховського району прикрасили плакатами “Всі разом за сім’ю!”

Актуально
16.07.2020
Державні будівлі Каховського району прикрасили плакатами “Всі разом за сім’ю!”

На адміністративних будівлях та закладах соціально-гуманітарного спрямування Каховського району, що на Херсонщині, розміщені просімейні плакати. Загалом дев’ять таких постерів вітають жителів при вході до районної та сільських рад, а також на дошках оголошень місцевих будинків культури. 

Каховська райдержадміністрація, Каховська районна рада, Каховський будинок культури, а також Малокаховська, Коробківська, Чорнянська, Семенівська та Костогризівська сільради підтримали питання важливості збереження інституту сім’ї в Україні. Ці держоргани самостійно роздрукували та розмістили постери “Всі разом за сім’ю!” на дошках оголошень та при вході до будівлі.

Ідею участі у всеукраїнському марафоні вуличних сімейних акцій підказала району Херсонська ОДА, яка й переслала макети для друку по усіх районних центрах області. А перед тим і сама розмістила кілька сітілайтів та білбордів.  До того ж, у Херсоні відбулася фотовиставка «У фокусі – сім’ї!» в стінах ХОДА та акція прибирання берегів Дніпра «Щаслива родина рятує Україну». Усі ці заходи проходять за ініціативи руху «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram