“Всі разом за сім’ю!” тепер і на відеобордах. Завантажуйте ролики для свого міста

Актуально
21.07.2020
“Всі разом за сім’ю!” тепер і на відеобордах. Завантажуйте ролики для свого міста

Рух “Всі разом!” активно крокує вперед разом із тенденціями світу реклами. А тому підготував спеціальні відеоборди “Всі разом за сім’ю!” у різних форматах для розміщення на LED-екранах. Ролики уже отримали у Вінниці та Києві, і незабаром ми побачимо трансляцію сімейних відеобордів. 

Ролики “Всі разом за сім’ю!” є різних розмірів та форматів: вертикальні і горизонтальні, прямокутні і квадратні. А тому для трансляції підійде будь-який екран зовнішньої реклами. В офісі руху закликають долучатися до марафону вуличних сімейних акцій та організувати трансляцію такого відеоборду у своєму місті. Завантажити відеоролики можна ТУТ. 


“В умовах карантинних обмежень нам варто пам’ятати про збереженя інституту сім’ї в Україні та нагадувати про вічну закономірність: природна родина – міцна Україна. І саме конструкції зовнішньої реклами – чудовий спосіб транслювати сімейні цінності”, – говорить Ольга Дацька, координатор Всеукраїнської кампанії “Всі разом за сім’ю!”

Нагадаємо, раніше рух “Всі разом!” презентував макети для зовнішньої реклами: білборди та сітілайти. З десяток міст долучилися до розміщення просімейних зображень своїх конструкціях. Борди уже висять в Херсоні,  Іллінцях (Вінницька обл)Маріуполі, Фастові (Київська обл), Кривому Розі. Ще у кількох містах очікується  розміщення. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

Завантажити відеоролики можна ТУТ. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram