Кривий Ріг – рекордсмен по кількості конструкцій “Всі разом за сім’ю!”

Актуально
10.07.2020
Кривий Ріг – рекордсмен по кількості конструкцій “Всі разом за сім’ю!”

Двадцять дві конструкції зовнішньої реклами “Всі разом за сім’ю!” встановлені у Кривому Розі. Саме таку кількість одиниць Виконавчий комітет Криворізької міської ради виділив для підтримки сімейних цінностей в Україні. І це новий рекорд у всеукраїнському марафоні вуличних сімейних заходів. 

Місцева влада не просто надала рекламні конструкції, але й сама надрукувала та розмістила постери. Таке сприяння розвитку інституту сім’ї рух “Всі разом!” вважає взірцевим. До того ж, у місті розміщені різні види банерів: весела родина на блакитному фоні та яскравий жовтий із переконливим шрифтом. Загалом, це 2 великих білборди та 20 конвексбордів по усьому місту.

Кривий Ріг на такій акції не зупиняється. Наразі оргкомітет фестивалю “Всі разом за сім’ю!” планує проведення вуличного заходу традиційно на першу неділю вересня. Керівник оргкомітету фестивалю Дмитро Єгоров сподівається, що умови карантину дозволять втілити все заплановане.

Нагадаємо, що соціальна реклама “Всі разом за сім’ю!” уже розміщена в кількох містах України. Зокрема, в Херсоні,  Іллінцях (Вінницька обл), Маріуполі, Фастові (Київська обл).  Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

А також рух «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram