Борди “Всі разом за сім’ю!” сягнули і Хмельницького

Актуально
11.08.2020
Борди “Всі разом за сім’ю!” сягнули і Хмельницького

Всеукраїнський марафон вуличних сімейних заходів перехопив тепер Хмельницький. У місті встановлено шість зовнішніх рекланих просімейних конструкцій у трьох мікрорайонах та на центральній вулиці. А тому на Поділлі тепер всі знають: “Сім’я – найвища цінність”. 

Центральна вулиця Хмельницького вітає містян та гостей яскравими сітілайтами “Всі разом за сім’ю”. Всього розміщено три таких конструкції вздовж центральної дороги. А ще у трьох мікрорайонах міста встановлені величезні шестиметрові білборди просімейної тематики. Друкували постери церкви міста, а встановлювала на конструкціях місцева влада.

Рух “Всі разом!” дякує усім причетним до розміщення цієї просімейної реклами у Хмельницькому. “Важливо використовувати кожну можливість нагадати жителям свого міста про вічне – про сімейні цінності. А тому в умовах карантинних обмежень рішення із встановленням просімейних білбордів або відеобордів досить розумне. Заохочуємо долучатися до марафону й інші міста”, – говорять в офісі руху.

Нагадаємо, раніше рух “Всі разом!” презентував спеціальні ідеї проведення вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах та відеоборди.  

Соціальна реклама «Всі разом за сім’ю!» уже розміщена в кількох містах України. Зокрема, в Херсоні,  Іллінцях (Вінницька обл)Маріуполі, Фастові (Київська обл), Кривому РозіКиєві,  Нижніх Сірогозах та Великій Олександрівці, що на Херсонщині, Чернівцях. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram