Рейтинг українських міст за кількістю зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!»

Актуально
14.09.2020
Рейтинг українських міст за кількістю зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!»

Рух «Всі разом!» уже кілька років систематично проводить моніторинг вуличних сімейних заходів у Україні у теплий період та публікує результати на спеціальному інтернет-ресурсі: www.vsirazom.ua/family Цьогорічний сезон Всеукраїнської кампанії вуличних сімейних заходів став непростим для місцевих організаторів через карантинні заходи. Проте навіть в обмежених умовах оргкомітети багатьох міст зуміли провести адаптовану просімейну вуличну акцію – розміщення просімейної зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!» Нижче пропонуємо рейтинг міст, які долучилися до цієї акції.

Рух «Всі разом!» при створенні рейтингу враховував такі фактори, як кількість розміщених одиниць, співпраця із місцевою владою, тривалість розміщення, ініціативність з боку місцевих організаторів та інші.

Рейтинг міст по кількості та якості розміщення зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!»:

1.Київ: 50 одиниць, з них 10 білбордів, 20 сітілайтів, 20 метролайтів. Усі зображення надруковані за кошт руху «Всі разом!», розміщені місцевою владою.

2.Кривий Ріг: 22 одиниці, з них 2 білборда, 20 сітілайтів. Усе надруковано та розміщено за сприяння Криворізької міської ради.

3.Херсон: 15 одиниць. З них 5 білбордів надруковані та розміщені зусиллями представника руху «Всі разом!» в Херсоні Андрія Яценка та 10 сітілайтів надруковані і розміщені міською радою.

4.Чернівці: 9 одиниць. З них 4 білборди, 5 сітілайтів. Надруковані просімейним активістом, організатором вуличних сімейних заходів у Чернівцях Іваном Гордою, розміщені міською владою.

5.Хмельницький: 6 одиниць, з них 3 білборди, 3 сітілайти, надруковані за рахунок ради церков міста, розміщені міською радою.

6.Маріуполь: 6 одиниць, з них 2 білборди, 4 сітілайти, надруковані рухом «Всі разом!», розміщені міською владою.

7.Фастів: 2 одиниці, це два білборди, надруковані та розміщені міською радою за сприяння місцевого просімейного активіста, організатора щорічних вуличних сімейних фестивалів «Всі разом за сім’ю!» Андрія Яківця

8.Іллінці: 1 одиниця, білборд, надрукований та розміщений просімейним активістом, пастором Євгенієм Каширцем.

9.Львів: 1 одиниця, білборд, надрукований та розміщений міською радою.

10.Нижні Сірогози: 1 білборд, надрукований рухом «Всі разом!», розміщений міською владою.

11.Велика Олександрівка: 1 білборд, надрукований рухом «Всі разом!», розміщений міською владою.

«Приємно бачити, що місцева влада часто сама виступає ініціатором розміщення просімейних сюжетів на рекламних площах своїх міст. Є попит на родинні цінності, здорове суспільство та духовність. Кожен розміщений білборд, сітілайт, метролайт вздовж тротуару, автотраси, ескалатора охоплює тисячі людей. Це хороший інструмент нагадати усім нам про вічні цінності», – каже Ольга Дацька, координатор Всеукраїнської кампанії вуличних сімейних заходів по Україні.

Рух «Всі разом!» дякує кожному учаснику оргкомітету у містах та місцевій владі за їх просімейну позицію, активність та мотивацію до плекання здорового суспільства через збереження та розвиток інституту сім’ї в Україні. Очікуємо, що наступного року ще більше населених пунктів на рівні міської влади долучаться до цього інформаційно-просвітницького марафону.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram