У київському гуртожитку гомосексуаліст знущався над підлітком

Актуально
12.07.2024
У київському гуртожитку гомосексуаліст знущався над підлітком

Працівник університетського гуртожитку вчиняв розпусні дії відносно 14-річного хлопця. Підліток розповів, що під час масажу чоловік торкався його статевих органів. 66-річному мешканцю Київщини повідомлено про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді до 5 років позбавлення волі.

Під час розбещення чоловік був заступником завідувача гуртожитку одного зі столичних університетів. Він запропонував хлопцю, який проживав у гуртожитку, зробити масаж. Для цього чоловік запросив підлітка до своєї кімнати. Спочатку педофіл-гомосексуаліст сказав хлопцю лягти на ліжко задля масажу, а потім вчинив розпусні дії.

Пізніше хлопець розповів про цю ситуацію близьким. Вчинені розпусні дії стали для нього психотравмуючими. Він почав відчувати сором та безпорадність, це позначилось на його звичайній поведінці та емоційному стані. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Нагадаємо, на початку цього року на сайті «Всі разом!» була опублікована стаття «Лгбт-рух та педофілія: історичний зв’язок». Матеріал викликав невдоволення з боку Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (Нацрада). 7 березня вона винесла припис громадській організації Рух «Всі разом!», бо вважає цю статтю «підбурюванням до дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації». Фактично це попередження з вимогою «усунути правопорушення» – тобто видалити публікацію.

Громадська організація «Всі разом!» вважає рішення і припис Нацради незаконними. А тому 14 березня рішення Нацради було оскаржене до Київського окружного адміністративного суду. В організації наголошують, що згадана стаття містить перелік достовірних і підтверджених відомостей з посиланнями на першоджерела. Зокрема у ній йдеться про те, як перші американські лідери лгбт-угрупувань від самого початку озвучували ідеї необхідності унормування практики сексуальних стосунків між дорослими чоловіками і неповнолітніми хлопчиками. На прикладі Девіда Торстеда (David Thorstad) і його організації «Північноамериканська асоціація бойлаверів» (North American Man/Boy Love Association, NAMBLA).

Також підтвердженням цього є історії, як гомосексуаліст-педофіл у Німеччині здійснював насильство над дітьми українських біженців; як пара гомосексуалістів у Швейцарії практикує і захищає педофілію; як водій шкільного автобуса на Одещині ґвалтував хлопчиків; та як актор гей-порно Джастін Сміт поширював відео зі зґвалтуваннями дітей.

Читайте також: У Берліні безпритульних дітей понад 30 років віддавали на «виховання» педофілам та дозволяли їх ґвалтувати. Це відбувалося в рамках реалізації експерименту психолога Гельмута Кентлера.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram