51 білборд і 30 сітілайтів “Захищати сім’ю в Україні” розміщено по країні у першому півріччі

Актуально
08.07.2024
51 білборд і 30 сітілайтів “Захищати сім’ю в Україні” розміщено по країні у першому півріччі

Команда організації «Всі разом!» провела моніторинг та аналіз за підсумками поширення сюжетів «Захищати сім’ю в Україні!». Внаслідок збору інформації підготували початковий звіт з першого півріччя активного розміщення у регіонах. Під час моніторингу враховували такі ознаки: кількість розміщених рекламних конструкцій у області, кількість міст та населених пунктів у кожній області, рівень насиченості локації – автомобілі та/або пішоходи.

Нагадаємо, що у лютому Громадський рух «Всі разом!» презентував макети білбордів та сітілайтів «Захищати сім’ю в Україні!». Ці сюжети соціальної реклами покликані наголосити на тому, що захист сім’ї є надзвичайно важливим мотивом сил оборони України.

Дніпропетровська область

П’ять міст Дніпропетровської області розмістили соціальну рекламу «Захищати сім’ю в Україні» на зовнішніх конструкціях (білборди та сітілайти).

Станом на 28 березня 2024 року розміщено 8 білбордів:

– Покров – 2 білборда;

– Вільногірськ – 2 білборда;

– Павлоград – 2 білборда;

– Першотравенськ -1 білборд;

– Жовті Води – 1 білборд.

Одеська область

Шість районів Одеської області долучилися до марафону «Захищати сім’ю в Україні» на зовнішніх конструкціях і на онлайн-платформах місцевих органів влади.

Станом на 19 квітня 2024 року відомо про розміщення 23 білбордів і сітілайтів. Зокрема в Одеському районі, Ізмаїльському, Подільському і Роздільненському. Дані райони організували принтерний друк сюжетів соціальної реклами для розміщення всередині адміністративних приміщень в громадах і на дошках оголошень.

Харківська область

Шість районів Харківської області розмістили соціальну рекламу «Захищати сім’ю в Україні».

Станом на 21 червня 2024 року розміщено 5 білбордів і 10 сітілайтів у таких районах: Ізюмському, Чугуївському, Лозівському, Красноградському, Богодухівському та Харківському районах.

– У Красноградському районі – 1 білборд та 2 роздрукованих матеріали формату сітілайт в Управлінні соціального захисту населення;

– У Ізюмському районі розміщено 1 білборд та 1 друкований матеріал у Балаклії, Центральній бібліотеці;

– У Лозівському – 1 білборд та 2 друковані сюжети формату сітілайт у будівлях міських органів;

– У Чугуївському – 1 сітілайт;

– У Харківському районі – 1 білборд та 2 роздруковані матеріали формату сітілайт: 1шт. в будівлі Харківської районної державної адміністрації та ще 1 шт. в смт. Бабаї.

– У Богодухівському районі – 1 білборд та 2 сітілайти.

Київська область

Чотири міста та два селища у Київській області розмістили 5 білбордів та 2 роздруковані афіші розміщених у адміністративних будівлях.

– Гостомель – 2 білборди;

– Яготин – 1 білборд;

– Боярка – 1 білборд;

– с. Софіївська Борщагівка – 1 білборд;

– смт. Димер – роздрукований соціальний сюжет розмістили у державному приміщенні (адміністрації);

– Миронівка – аналогічно, адміністративній будівлі.

Також серед областей, які взяли активну участь у масштабному марафоні:

– Хмельницький – 2 білборда та 2 сітілайта;

– Полтава – 3 сітілайти;

– Кропивницький – 2 білборди та 2 сітілайти;

– Запоріжжя – 1 білборд.

Черкаська область:

– Канів – 2 білборда;

– Сміла – 1 білборд.

Таким чином, на зовнішніх рекламних конструкціях було розміщено всього 51 білборд та 30 сітілайтів по всій Україні.

Проте, важливо зазначити, що про розміщення на рекламних конструкціях офіс руху «Всі разом!» сповіщали не всі регіони. Відтак, перерахований список може бути не повним. Інфографіка продовжує доповнюватись населеними пунктами, які взяли участь у розміщенні. Якщо вам відоме місто, яке не згадано у списку, просимо повідомити за вказаними контактами на сайті.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram