Харківщина на захисті сімейних цінностей: інформаційна кампанія «Захищати сім’ю в Україні»

Актуально
21.06.2024
Харківщина на захисті сімейних цінностей: інформаційна кампанія «Захищати сім’ю в Україні»

Шість районів Харківської області долучилися до марафону з розміщення соціальної реклами «Захищати сім’ю в Україні» розташований на зовнішніх конструкціях.

Нагадаємо, що наприкінці лютого офіс організації «Всі разом!» звернувся до глав обласних державних адміністрацій з проханням посприяти в розміщенні відповідних сюжетів на території регіону. Ця ініціатива була зокрема підтримана вісьмома обласними державними адміністраціями, місцевими громадами областей і рекламними операторами.

Отже, станом на зараз відомо про розміщення 14 білбордів і сітілайтів у шести районах області. Зокрема в Ізюмському, Чугуївському, Лозівському, Красноградському, Богодухівському та Харківському районах.

Окрім того, деякі з районів організували розміщення сюжетів соціальної реклами всередині адміністративних приміщень в громадах.

Організація “Всі разом!” щиро дякує та цінує залученість керівництва Харківської ОДА і помісних церков у реалізацію соціально значимої інформаційної кампанії “Захищати сім’ю в Україні” на території своєї області.

Раніше повідомляли, що сім обласних державних адміністрацій посприяли в поширенні соціального сюжету «Захищати сім’ю в Україні» на території свого регіону. Відомо про Дніпропетровську, Запорізьку, Київську, Одеську, Харківську, Кропивницьку, Полтавську та Черкаську області. Ми продовжуємо комунікувати та сприяти поширенню інформаційної кампанії в інших регіонах України, в яких ще не розміщена дана реклама.

Нагадаємо, що у лютому рух «Всі разом!» презентував макети білбордів та сітілайтів «Захищати сім’ю в Україні!». Сюжети соціальної реклами покликані наголосити, що захист сім’ї є надзвичайно важливим і потужним мотивом сил оборони України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram