Борди «Захищати сім’ю в Україні» охопили сім областей України. Буде ще більше!

Актуально
23.05.2024
Борди «Захищати сім’ю в Україні» охопили сім областей України. Буде ще більше!

Сім обласних державних адміністрацій посприяли в поширенні соціального сюжету «Захищати сім’ю в Україні» на території свого регіону. Наразі відомо про Дніпропетровську, Запорізьку, Київську, Одеську, Кропивницьку, Полтавську та Черкаську області, які вже розмістили білборди та сітілайти у районах області.

Наприкінці лютого організація «Всі разом!» направила листи-звернення до глав обласних державних адміністрацій з пропозицією посприяти в розміщенні відповідних сюжетів соціальної реклами. Макети було спеціально розроблено для регіональної сімейної кампанії від руху «Всі разом!».

З початку березня по всій Україні розпочався марафон соціальної реклами «Захищати сім’ю в Україні», який триває і до нині. Втім, ця кампанія передбачає не лише білборди та сітілайти. У деяких територіальних громадах та селищах організували принтерний друк сюжетів соціальної реклами для розміщення всередині адміністративних приміщень в громадах, лікарнях і на дошках оголошень.

Рекордсменами по кількості розміщених сюжетів на зовнішніх конструкціях стали Дніпропетровська, Одеська і Київська області. Але й інші регіони теж показали активну залученість.

Запоріжжя

Київська область:

Гостомель

– тpaca M-07 Київ-Ковель-Яготин 23+270

с. Софіївська Борщагівка

вул. Боголюбова

Яготин

Боярка

– вул. Магістральна

Також cмт. Димер та Миронівка.

Кропивницький

Полтава

Черкаська область:

Канів

– вул. Захисників України, 1

– вул. 206-ї дивізії, 1

Сміла, на розі вул. Мазура та Шевченка

Окрім того, позитивні відповіді щодо розміщення та поширення реклами були від: Харківської, Рівненської, Ужгородської та Чернівецької обласних державних адміністрацій. Наразі вони готові надати рекламні конструкції для розміщення.

Організація “Всі разом!” високо оцінює залученість керівництва обласних державних адміністрацій, міських та сільських рад в реалізацію соціально значимої інформаційної кампанії “Захищати сім’ю в Україні” на території області. Адже ці сюжети покликані наголосити, що захист сім’ї є надзвичайно важливим мотивом сил оборони України.

Громадська організація «Всі разом!» продовжує запрошувати і залучати місцеві органи влади, громадські організації, установи і підприємства організувати розміщення білбордів та сітілайтів на своїх територіях. Завантажити макети для вільного використання можна – ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram