Амбассадори просімейного руху балотуются в місцеві ради

Актуально
22.10.2020
Амбассадори просімейного руху балотуются в місцеві ради

Рух «Всі разом!» здійснює моніторинг кандидатів, чиї світоглядні позиції і програмні цілі відповідають місії та цінностям Руху «Всі разом!», які беруть участь у місцевих виборах. В рамках цього моніторингу ми виокремили кандидатів на посаду депутатів в місцеві ради з усіх областей України, які є друзями та партнерами Руху. Всі претенденти сповідують християнські цінності. Вказані нижче кандидати у передвиборних змаганнях мають значну перевагу – готовність та спроможність на місцях захищати природню сім’ю та християнські цінності.

Партнер Руху “Всі разом!” Валерій Хома  громадський та релігійний діяч, ветеран військової служби, полковник (зап.), кандидат юридичних наук. Понад 10 років займався підготувкою військових до охорони державного кордону України. Має понад 100 наукових праць у сфері діяльності правоохоронних органів. Валерій Хома – один з засновників та учасник Духовної Ради міста Хмельницького та Ради капеланів, Всеукраїнської організації християн-юристів України, організатор волонтерської допомоги учасникам Майдану та АТО/ООС. Валерій є співорганізатором проведення першого Україні обласного Форуму сім’ї, сімейних фестивалів, а також займається сімейним консультуванням. Валерій Хома балотується на посаду депутата Хмельницької міської ради від партії “Європейська солідарність”.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед Богом і людьми, маючи професійні знання та досвід — готовий жертовно, без жодного власного інтересу працювати разом з вами і для вас. Робив це раніше – роблю це тепер. Буду робити і далі, поки Бог дасть сили!”, пише Валерій Хома на своїй сторінці у Facebook.

Патріот, друг та партнер Руху “Всі разом!” Святослав Батов балотується до Полтавської обласної ради від партії “Європейська солідарність” по 1 округу. Працює директором з маркетингу ТОВ «Карбіон Трейд». Одружений, виховує двох доньок.

Актвиний учасник Революції Гідності у 2013-2014 роках. В 2015 році разом з однодумцями створив проект «Інформаційні війська України». З вересня 2015-го по серпень 2017-го працював у Міністерстві інформаційної політики України.

З 2017 року окрім громадської діяльності, займаюсь різними проектами у сфері захисту інформаційного простору країни,а також підприємницькою діяльністю. Здобув вищу освіту в Національній академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Полтавщина – один з ключових регіонів України, де є чудова земля, корисні копалини і дуже цікава історія. Все для того, щоб бути економічно розвинутим і багатим регіоном. На цьому і зосередимось. З Богом!“, – пише Святослав Батов на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Амелін балотується у Дніпропетровську обласну раду із командою «Європейська Солідарність» у територіальному виборчому округу №5 під №2 у виборчому списку. Військовий капелан, волонтер та очільник благодійного фонду «Об’єднані заради миру»: надає соціальну гуманітарну допомогу військовому госпіталю, воїнам та родинам загиблих, постраждалим внаслідок бойових дій на сході України. У 2017 році у складі української команди капеланів та військових офіцерів ЗСУ перебував на навчанні та по обміну досвідом у США. Член ради ветеранів АТО/ООС при Дніпропетровській ОДА, член церкви ЄХБ «Відродження».

«Я прагну працювати у складі “ЄС” заради кращої долі наших дітей та майбутнього України. Мій головний принцип — дотримуватися у своїй діяльності християнських моральних цінностей», – пише Сергій на своїй сторінці у Facebook.

 

Валентина Крицька – кандидат в депутати Хмельницької обласної ради від партії “Європейька солідарність” по 6 округу м. Хмельницький під нномером 7. Валентина – журналіст з юридичною освітою, викладач журналістики і медіаправа. Займається волонтерством і громадськими проектами понад 12 років: освітні проекти, благодійність, робота з людьми без постійних місць проживання,прийом біженців, фінансова і психологічно – духовна допомога військовим, родинам загиблих. Ініціювала організацію груп для ветеранів. Бере активну участь в сімейному русі, захисті традиційних цінностей в освіті, законодавстві. Працювала помічницею народного депутата Ольги Богомолець, організували мережу волонтерів і капеланів для підтримки родин загиблих.

Григорій Угнич – багаторічний друг і партнер Руху “Всі разом!”, організатор сімейних фестивалів у місті Кременчук.
На своїй сторінці у Facebook Григорій Угнич пише: “Сім’я – це найголовніше, а діти – це наше майбутнє!”. Григорій має досвід роботи у Кременчуцькій міській раді, а також керівництва літніми дитячими таборами та має ефективні сценації організації сімейного дозвілля.

Григорій Угніч йде на посаду депутата Кременчуцької міської ради від політичної партії “За майбутнє”, тому що є розроблені програми та практичні напрацювання у питаннях підготовки молоді до відповідального батьківства, підтримки сімей, які мають дітей з інвалідністю, створення в місті центру сімей для надання соціальної, психологічної та фінансової допомоги сім’ям, консультування під час вагітності.

Григорій був ініціатором розгляду Кременчуцькою міською радою проекту рішення щодо захисту інституції сім’ї в Україні. На посаді депутата планує посили роботу з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

 Ірина Ковсюк зареєстрована кандидатом в депутати у Верхньодніпровську міську раду по 2 округу під номером 5 від партії “Голос”. Ірина є засновницею релігійної громади “Блага звістка” у місті Верхньодніпровську, займається волонтерською та благодійною діяльність. Має досвід роботи у міській раді та володіє практичними знаннями щодо розбудови міста.

Вірю, що 20-річна мрія про ПРОЦВІТАЮЧУ громаду має ШАНС стати РЕАЛЬНІСТЮ!“, – пише Ірина на своїй сторінці у Facebook.

Назарій Островський – багаторічний партнер просімейного Руху, громадський активіст, патріот, заступник голови Бродівського районного осередку УГП. Має дві вищі освіти. Приватний підприємець, будує сучасні енергоефективні будинки. Назарій кандидат номер 1 у депутати до Львівської обласної ради по округу номер 2 від політичної сили “Українська Галицька Партія”. Впродовж трьох років працював у США, де зрозумів, як функціонує найсильніша економіка світу. Безперервно займається громадською роботою у різних сферах (боротьба з COVID-19, розвиток освіти і соціально відповідального підприємництва, покращення умов життя у громадах).

Організував унікальний проєкт для підтримки родинних цінностей – LVIV FAMILY DAY. Завдяки діяльності волонтерських штабів забезпечив засобами індивідуального захисту медиків 11 лікарень і амбулаторій.

Тетяна Полікровська – депутат Збаразької міської ради VII скликання, мати п’ятьох дітей та дружина Збаразького голови Романа Полікровського.

Тетяна була однією з ініціаторів розгляду депутатами міської ради Збаража проекту рішення щодо захисту інституції сім’ї в Україні. Тетяна Полікровська – кандидат у депутати до Збаразької міської ради по округу №1 (місто Збараж), номер 1  у виборчому бюлетені партії “Європейська Солідарність”.

 

 

 

 

Нагадаємо, вибори відбудуться 25 жовтня. Пропонуємо ознайомитися із Аналізом програм партій на місцевих виборах – про сім’ю та цінності.

Читайте також: Партнери та друзі Руху «Всі разом!» балатуються на голів місцевих рад

Ми звернули увагу на цих кандидатів по Києву і області

Резиденти Кабінету експертів – надійні кандидати у місцеві ради

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram