Резиденти Кабінету експертів – надійні кандидати у місцеві ради

Актуально
20.10.2020
Резиденти Кабінету експертів – надійні кандидати у місцеві ради

Рух «Всі разом!» здійснює моніторинг кандидатів, чиї світоглядні позиції і програмні цілі відповідають місії та цінностям Руху «Всі разом!», які беруть участь у місцевих виборах. В рамках цього моніторингу ми виокремили кандидатів на посаду депутатів в місцеві ради, які є резидентами Кабінету експертів. Всі претенденти сповідують християнські цінності. Вказані нижче кандидати у передвиборних змаганнях мають значну перевагу – готовність та спроможність на місцях захищати природню сім’ю та християнські цінності.

Олена Хачатрян  – канидат у Житомирську міську раду від партії “За майбутнє” по третьому округу під номером 5. Керує благодійною організацією «Сім’Я». Працювала заступником голови Ради приватної школи «Всесвіт».

Олена заснувала в Житомирі фестивалі дитячої творчості «Перлина Полісся», «Весняні барви». Організовує та проводить міський щорічний фестиваль сім’ї «Familyfest» та «Citywork – місто професій». Впроваджує дитячий проект «Citywork – місто професій». З 2010 року провела понад 20 всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Має власну аутсорсингову компанію ПП «АртЛенд». Як економіст проводить тренінги для жінок про те, як правильно розподіляти кошти сімейного бюджету, і пише про це книгу.Також є членом експертної ради Всеукраїнського конкурсу «Найкращий бухгалтер України», брала  участь в рейтингу «Топ 25 найуспішніших жінок Житомира», номінант Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття». Співорганізатор зустрічей «Ранкова кава ділової жінки» в Житомирі. Сьогодні її вплив поширюється на ціле місто і творить нові традиції.

Здолавши силою своєї віри лікарський вердикт про безпліддя, разом з чоловіком народила і виховує шістьох дітей.

Кандидатом в депутати міської ради Кривого Рогу від партії “Слуга народу” є Олег Подкопаєв. Олег – голова громадської організації «Кривий Ріг За Сім’ю», депутат районної ради у Кривому Розі (2005-2010, 2015-2020), пастор Церкви “Дім хліба”. Разом із дружиною виховує двох дітей.

Олег займається громадською та політичною діяльністью. Він був ініціатором розгляду рішення щодо захисту інституції сім’ї в Україні районною радою у Кривому Розі. На питання “Всі разом!”, чому вирішив йти у політику відповідає так: “Бо вірю і продовжую вірити у майбутнє своєї країни. І впевнений, що всі християни мають бути патріотами. Виконуючи заповіді Божі, ти неодмінно будеш і відповідальним громадянином своєї країни. А саме від них у її життя і приходять позитивні зміни”.

Олег бере активну участь у житті міста, політичних та громадських проектах. Декілька років підряд організовує сімейні фестивалі та вуличні активності для мешканців Кривого Рогу. У жовтні Олег відкрив майстерню для хлопчиків “Мудрий тесля”. Тут юне покоління представників сильної статі, які виховується у родинах без батька, безкоштовно навчатимуть теслярської справи.

 

 

Андрій Яценко балотується на посаду голови міста Херсон від партії «Перемога Пальчевського». Кандидат є резидентом «Кабінету експертів» та партнером Руху «Всі разом!». Ініціатор та організатор багатьох успішних справ та проектів. Працював заступником міського голови Херсону  та заступником голови Херсонської обласної адміністрації. Керував управлінням та департаментом освіти Херсонської обладміністрації. З 2015 року працював заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Голопристанської міської ради. Андрій Яценко успішно втілює проекти з будівництва житла для молоді.

«Херсон — місто моряків, корабелів, сильних чоловіків, вродливих жінок та талановитих дітей! Люблю рідне місто і поважаю своїх чудових земляків! Слава Богу за Херсон, за наших батьків та наших дітей!«, — пише Андрій Яценко на своїй сторінці у Facebook.

Багаторічний партнер Руху «Всі разом!», резидент «Кабінету експертів», учасниця щорічних Форумів Руху Олена Львова – кандидат в депутати Київської міської ради від партії «Наш край» в Подільському районі 9 округ, номер 4. Олена має вчену ступінь кандидата юридичних наук та працює старшим науковим співробітником Інституту держави і права імені В.М. Корецького. Закінчила магістратуру Української Євангельської Богословської семінарії та здобула кваліфікацію магістра богослов’я. Олена має понад 20 років професійної діяльності та понад 10  громадської. Олена Львова є лауреатом державної премії ім. Ярослава Мудрого за підготовку і видання підручників для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів освіти. Разом із чоловіком Сергієм виховує двох дітей.

«Моя місія зробити цей світ хоч трохи кращим і добрішим. Свою модель життя за принципами чесності, турботи, справедливості й професіоналізму я хочу принести у владу»,  пише Олена на своїй сторінці у Facebook.

Альбіна Паренюк учасниця всіх активностей Руху «Всі разом!», резидент «Кабінету експертів», а зараз – кандидат в депутати Київської міської ради від партії «Правий сектор» від Печерського району, 8 округ.  Працювала у сфері освіти та бізнесу в державних і приватних навчальних закладах Києва. У 2005 році заснувала благодійний фонд “Дари навчання”, що має за мету забезпечення супроводу дітей з особливими потребами у сфері інклюзивної освіти. Є співзасновницею і методистом Міжнародного альянсу для розвитку християнської освіти (МАРХО). Веде наукову, викладацьку, благодійну та громадську діяльність. Працює в Лабораторії постнеокласичних досліджень при Національній Академії Наук України. Вивчає і викладає методологію концепції цілісності в розвитку суспільства. Виступає експертом-аналітиком в системі організації дошкільної та інклюзивної освіти, а також методології заснування приватних закладів освіти. Розробляє законодавчі ініціативи по реформуванню освітньої галузі. Має в арсеналі сформовані стратегії і алгоритми шляхів їхньої імплементації. У складі робочої групи «Освіта» розробляла пропозиції до проекту Концепції розвитку освіти на період з 2015 – 2025 років. Проект концепції представила Стратегічна дорадча група «Освіта», створена в рамках спільного проекту Міжнародного фонду «Відродження» та Благодійного фонду «Інститут розвитку освіти» в липні 2014 року для надання консультативної й експертної підтримки Міністерству освіти і науки в розробці Дорожньої карти освітньої реформи.

 Партнер Руху «Всі разом!» та резидент «Кабінету експертів» Олеся Горгота зараз кандидат в депутати у Вишгородську ОТГ від політичної сили «Слуга народу», округ 2, у списках номер 5. Олеся є кандидатом філософських наук, доцент кафедри психології і соціології МАУП. Керує Вишгородською спеціалізованою школою «Сузір’я». Член Української Асоціації християнської психології. З 2015 – 2018 обіймала посаду директора Полтавської філії МАУП. З 2013 – 2014 завідувала кафедрою філософії МАУП. Нагороджена Почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток Академії, багаторічну сумлінну працю.

Олеся пише на своїй сторінці у Facebook: «Чиню так, як би мені хотілося, щоб чинили мені. Хочу жити в заможній українській громаді, з якісною освітою і налагодженою інфраструктурою. Хочу, щоб наші діти були розумними й щасливими, фізично й психологічно здоровими, свідомими громадянами України. Хочу, щоб не тільки Вишгородська спеціалізована школа «Сузір’я» була багатою, але й інші школи Вишгородщини та всієї України. І я знаю, як це все зробити, і роблю це. З Богом і з Україною в серці до перемоги!».

Заступник директора Асоціації сексологів та сексотерапевтів України Святослава Федорець є кандидатом в депутати Київської міської ради від партії «Правий сектор» у  11 окрузі. Святослава має кваліфікацію магістра психології. Додатково навчалася у Національному інституті сексології та сексуального здоров’я. За другим фахом – сексолог. Вивчала юриспруденцію в Університеті економіки та права КРОК. Підвищувала кваліфікацію за напрамками: “Пропедевтика психіатрії для психологів” . Працює судовим експертом науково-дослідного інституту судових експертиз.

Олег Олійник – пастор церкви “Нове життя” та громадський діяч балотується в Краматорську районну раду від партії “Наш край”. Керує проектом “Фестиваль сім’ї” в Краматорську. До складу оргкомітету Фестивалю залучено Міжрелігійну раду церков Краматорська, громадські організації, відділ культури, представники бізнесу та ін. Фестиваль проходить під патронатом міського голови та Департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації. Олег є головою комісії у справах освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури в Громадській раді Краматорська.

Олег Олійник є керівником Всеукраїнського проекту “Школа подружнього життя. Створив авторську програму та посібник для вчителів “Школа подружнього життя”, які отримали гриф МОН України. Тренінгами були охоплені: Донецька область, Дніпро, Херсон, Миколаїв, Харків, Бердянськ, Запоріжжя, Вінниця, Біла Церква. Навчання пройшли близько 1000 тренерів та вчителів. Проект “Школа подружнього життя” має метою підготовку молоді та всіх бажаючіх до життя в подружжі. Він реалізується в тісній співпраці з  Департаментами сім’ї, молоді та спорту, Департаментами освіти, Управліннями юстиції в Донецькій області.

Нагадаємо, вибори відбудуться 25 жовтня. Пропонуємо ознайомитися із Аналізом програм партій на місцевих виборах – про сім’ю та цінності.

Читайте також: Партнери та друзі Руху «Всі разом!» балатуються на голів місцевих рад

Ми звернули увагу на цих кандидатів по Києву і області

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram