Партнери та друзі Руху «Всі разом!» балатуються на голів місцевих рад

Актуально
13.10.2020
Партнери та друзі Руху «Всі разом!» балатуються на голів місцевих рад

Рух «Всі разом!» здійснює моніторинг кандидатів в місцеві ради, чиї світоглядні позиції і програмні цілі відповідають місії та цінностям організації. В рамках моніторингу ми виокремили учасників місцевих виборів, які є партнерами Руху та балатуються на посаду голів міст та об’єднаних територіальних громад. Вказані нижче кандидати у передвиборних змаганнях мають значну перевагу – готовність та спроможність на місцях захищати природню сім’ю та християнські цінності.

Багаторічний друг і партнер Руху «Всі разом!», учасник щорічного Форуму Руху Роман Полікровський  – кандидат на посаду голови міста Збараж Тернопільської області від Європейської Солідарності. Наразі Роман чинний голова міський голова Збаража і це другий термін його головування. Разом із дружиною Тетяною виховує п’ятеро дітей. Як нам стало відомо, за останні 5 років у Збаражі побудовані очисні споруди, яким по якості роботи немає аналогів на Тернопільщині, новий спортивний комплекс та нова амбулаторія в селищі Цукрового заводу. Також відремонтований хірургічний корпус Збаразької лікарні, освітлено майже усі вулиці міста (приблизно 100 вулиць), на центральних вулицях побудовано нові тротуари, облаштовано сквери та парки міста. І це не повний перелік його досягнень. А найголовніше те, що Роман Полікровський  – щирий християнин, якісний управлінець із щедрими плодами своєї праці, який має щиру любов до людей та готовий дійсно служити їм.  «Разом з вами, дорогі жителі Збаражчини, побудуємо успішну, найкращу Збаразьку громаду! І нехай нам в цьому допоможе Господь!», – пише Роман у своєму зверненні до жителів міста Збараж.

Олександр Яковлев є багаторічним партнером Руху «Всі разом!». Олександр балатується на посаду голови міста Скадовськ Херсонської області від партії «Самопоміч». Олександр Яковлев є християнином і завжди відкритий до нових та конструктивних ідей. Зазначимо, що Олександр вже  був головою Скадовська і зараз має стратегічні цілі для розбудови міста. На своїй сторінці в Facebook Олександр вже опублікував програму розвитку громади. «Ця програмазагальне бачення шляху розвитку Скадовської громади на найближчі роки. На основі неї буде розроблено план дій на 3 роки, який ляже в основу бюджету розвитку громади на 2021-2023 роки», – йдеться у повідомленні. Також він закликає жителів Скадовська висловити свою думку, аби мати змогу врахувати її при розробці конкретного плану дій.

У Рівному склалася цікава ситуація, коли двоє кандидатів парнерів Руху балатуються на посаду мера міста Рівне. Олександр Третяк наймолодший ректор духовної семінарії, відомий також як громадський діяч та організатор вуличних сімейних заходів. Олександр висуває свою кандидатуру від партії “Європейська Солідарність”. Він займався організацією культурно-просвітницьких заходів, мав проект «Інша перспектива» на місцевому телебаченні. Працював із службою захисту дітей по формуванню відповідального батьківства, організовували форуми та круглі столи, є організатором Фестивалю Родини у Рівному, котрий збирав тисячі людей. Останнім найбільш поширеним проектом стала ініціатива «Підвези медика». “Сьогодні вкрай необхідно, щоб люди із принципово стійкою позицією, морально чесні, із здоровими  християнськими переконаннями ішли у місцеве самоврядування і брали на себе всю відповідальність. Тому що реально настав час, коли ми просто зобов’язані брати у свої руки всі можливі інструменти і творити зміни, робити покращення. Як християнин я повинен докласти усі зусилля і зробити усе можливе, щоб зробити якомога більше добрих справ” – говорить Олександр у своєму інтерв’ю для “Всі разом!”.

Депутат Рівненської міської ради Тетяна Чубай також балатується на посаду мера Рівного від політичної сили «Успішна країна». Разом із чоловіком Олександром виховують чотирьох синів. Подружжя є християнами та друзями Руху «Всі разом!». Вони зробили чимало для свого міста та громади. За час їх депутатства саме подружжя Чубаїв були ініціаторами рішень щодо звернення до керівництва держави з метою захисту інституції сім’ї, а також проголошення Рівного територією вільною від пропаганди девіантної поведінки (гомосексуалізму, геловіну та інших). Зі слів Тетяни, для неї політика – це християнське служіння. «Я вірю і чітко переконана, що люди, які вірні Богу, які вірні своїй сім’ї – зможуть стати вірними місту!», – пише Тетяна на своїй сторінці в Facebook.

Андрій Яценко балотується на посаду голови міста Херсон від партії “Перемога Пальчевського”. Кандидат є резидентом “Кабінету експертів” та партнером Руху “Всі разом!”. Ініціатор та організатор багатьох успішних справ та проектів. Працював заступником міського голови Херсону  та заступником голови Херсонської обласної адміністрації. Керував управлінням та департаментом освіти Херсонської обладміністрації. З 2015 року працював заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Голопристанської міської ради. Андрій Яценко успішно втілює проекти з будівництва житла для молоді. “Херсон – місто моряків, корабелів, сильних чоловіків, вродливих жінок та талановитих дітей! Люблю рідне місто і поважаю своїх чудових земляків! Слава Богу за Херсон, за наших батьків та наших дітей!“, – пише Андрій Яценко на своїй сторінці у Facebook.

Помічник народного депутата Віктора Мялика Дмитро Стецюк балатується на голову міста Вараш Рівненської області від партії «За майбутнє». Дмитро – християнин і впевнений, що люди світла мають займати лідуючи позиції у суспільстві. Він повідомив, що йде  на посаду заради реальних змін, а особливо у культурній та духовній сферах І як пише Дмитро на своїй сторінці: «Будьмо людям світла і правди! Ми прагнемо, щоб місто розвивалосяа не ділилось на дві частини і лишалося у мороці війни. Ми за конкретні діїа не популізм».

Юрій Таран чинний голова Черкаської об’єднаної територіальної громади (Дніпропетровська область). Виховує чотирьох дітей та займається громадською діяльністью. Також є пастором і християнським лідером в своїй громаді. З початком бойових дій на сході України з 2015 року Юрій Таран уповноважений Центром християнських харизматичних церков України нести капеланське служіння серед військовослужбовців АТО. Є членом Комітету Всеукраїнського громадської організації Християн-військовослужбовців України. З листопада 2015 року обраний депутатом Гвардійської селищної ради Новомосковського району Дніпропетровської області. Займав посаду Голови постійно діючої депутатської комісії з питань законності, правопорядку та соціального захисту населення. Юрій знову балатується на посаду Черкаської ОТГ (Дніпропетровська область), бо розуміє, що потрібно робити наступні п’ять років для розвитку громади.

Кандидат Роман Гах йде в голови Борщагівської ОТГ від «Слуги Народу». Роман та його дружина Тетяна були співорганізаторами Київського обласного форуму сім’ї у 2018 році, а також сімейних форумів на Київщині протягом декількох років. Слід зазначити, що Роман Гах та його команда багато зробили для місцевої громади ЖК «Софія»: фонтани, дитячі майданчики, сквери в наших ЖК, – це і його робота, а також забезпечення функціонування комунікацій. Як пише Андрій Мартинов на своїй сторінці: «Гах – професіонал, патріот, який любить свою країну і свою громаду, чесний християнин, і головне – людина, яка має досвід змін».

Давид Дідух – кандидат на голову міста Костопіль Рівненської області від «Європейської Солідарності». Має успішний досвід керівництва підприємством, а також громадської діяльності. Є другом та партнером Руху “Всі разом!”. Давид щирий партіот та сповідує україноцентричні ідеї, які відповідають цінностям та місії Руху.

Партнер Руху “Всі разом!” Володимир Ступак – громадський активіст, кандидат на голову Бродівської об’єднаної територіальної громади. Володимир заснував молодіжну громадську організацію “Наше місто”, працював головою первинного осередку політичної партії “Сила людей”, а також був голова правління ОСББ “Обрій”. Має досвід проведення адвокастських кампаній, соціальних, благодійних заходів та акцій, займається волонтерською діяльністю.

Разом з командою ми напрацювали свою програму розвитку нашої громади. Ми прагнемо аби вона була спроможною, безпечною та комфортною! Хочемо жити та працювати саме тут, на благо наших дітей та наступних поколінь!”, – пише Володимир на своїй сторінці у Facebook.

Екс-секретар Білоцерківської міської ради Вадим Кошель балатується на голову міста Біла Церква Київської області від партії «Свобода». Саме Вадим був ініціатором розгляду просімейного рішення місцевою радою, а також один з перших відреагував на акцію протесту під стінами Уряду, Офісу Президента щодо усунення з посади гендерної уповноваженої Катерини Левченко. Вадим допоміг при організації сімейного фестивалю в Білій Церкві вирішити ряд питань, яки виникли із місцевою владою. Він має правильні світоглядні орієнтації та має досвід і практичні знання як забезпечити розвиток Білої Церкви.

Віктор Евпак балатується до Черкаської міської ради на посаду голови від партії «Голос». А його другом та соратником є Павло Валенчук – пастор, християнин та громадський діяч, який є багаторічним партнером Руху «Всі разом!».  Разом із Віктором Павло вирішив йти у політику ще п’ять років тому, бо бачить в ньому потенціал та спроможність привнести кращі зміни у місто Черкаси. «Розуміння того, що для реалізації цих змін недостатньо громадського активізму, а потрібен і політичний мандат, прийшло трохи згодом. Весь цей час залишався незмінним спосіб реалізації змін – СЛУЖІННЯ. Служіння місту і людям, які в ньому мешкають», – пише Павло у пості на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня. Пропонуємо ознайомитися із Аналізом програм партій на місцевих виборах – про сім’ю та цінності.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram