Ми звернули увагу на цих кандидатів по Києву і області

Актуально
16.10.2020
Ми звернули увагу на цих кандидатів по Києву і області

Рух «Всі разом!» здійснює моніторинг кандидатів чиї світоглядні позиції і програмні цілі відповідають місії та цінностям Руху «Всі разом!», які беруть участь у місцевих виборах. В рамках цього моніторингу ми виокремили кандидатів на посаду депутатів в Київську міську раду та місцеві ради Київської області. Всі претенденти сповідують християнські цінності. Вказані нижче кандидати у передвиборних змаганнях мають значну перевагу – готовність та спроможність на місцях захищати природню сім’ю та християнські цінності.

Олександр Володимирович Мазурчак – співголова політичної партії «Наш край» балотується у Київську міську раду від Оболонського району,  округ 7, номер 1. Олександр Мазурчак тричі був міським головою Кам’янець-Подільська Хмельницької області у 1998, 2002, 2006 роках.  У 2008 р. призначений заступником Міністра з питань житлово-комунального господарства України, а згодом першим заступником Міністра. З 2010 р. працював в Київській міській державній адміністрації заступником, а згодом першим заступником голови КМДА. 2013 р. призначений радником голови КМДА. З грудня 2013 по березень 2014 року працював головою Печерської районної державної адміністрації, м. Київ. Олександр Володимирович є почесним президент Асоціації «Енергоефективні міста України», почесним президент Асоціації енергоаудиторів та віце-президентом ВГО «Клуб мерів». Має орден «За заслуги» II ст., 2 грамоти Кабінету Міністрів України, грамота Верховної Ради України, відзнака Міністерства регіонального розвитку та будівництва, орден Преподобного Нестора Літописця, орден Святого Володимира. А також почесний громадянин Кам’янця-Подільського Хмельницької області та лауреат конкурсу «Людина року-2005».

.

Багаторічний партнер Руху «Всі разом!», резидент «Кабінету експертів», учасниця щорічних Форумів Руху Олена Львова – кандидат в депутати Київської міської ради від партії «Наш край» в Подільському районі 9 округ, номер 4. Олена має вчену ступінь кандидата юридичних наук та працює старшим науковим співробітником Інституту держави і права імені В.М. Корецького. Закінчила магістратуру Української Євангельської Богословської семінарії та здобула кваліфікацію магістра богослов’я. Олена має понад 20 років професійної діяльності та понад 10 громадської. Олена Львова є лауреатом державної премії ім. Ярослава Мудрого за підготовку і видання підручників для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів освіти. Разом із чоловіком Сергієм виховує двох дітей.

«Моя місія зробити цей світ хоч трохи кращим і добрішим. Свою модель життя за принципами чесності, турботи, справедливості й професіоналізму я хочу принести у владу», пише Олена на своїй сторінці у Facebook.

Альбіна Паренюк учасниця всіх активностей Руху «Всі разом!», резидент «Кабінету експертів», а зараз –

кандидат в депутати Київської міської ради від партії «Правий сектор» від Печерського району, 8 округ.  Працювала у сфері освіти та бізнесу в державних і приватних навчальних закладах Києва. У 2005 році заснувала благодійний фонд “Дари навчання”, що має за мету забезпечення супроводу дітей з особливими потребами у сфері інклюзивної освіти. Є співзасновницею і методистом Міжнародного альянсу для розвитку християнської освіти (МАРХО). Веде наукову, викладацьку, благодійну та громадську діяльність. Працює в Лабораторії постнеокласичних досліджень при Національній Академії Наук України. Вивчає і викладає методологію концепції цілісності в розвитку суспільства. Виступає експертом-аналітиком в системі організації дошкільної та інклюзивної освіти, а також методології заснування приватних закладів освіти. Розробляє законодавчі ініціативи по реформуванню освітньої галузі. Має в арсеналі сформовані стратегії і алгоритми шляхів їхньої імплементації. У складі робочої групи «Освіта» розробляла пропозиції до проекту Концепції розвитку освіти на період з 2015 – 2025 років. Проект концепції представила Стратегічна дорадча група «Освіта», створена в рамках спільного проекту Міжнародного фонду «Відродження» та Благодійного фонду «Інститут розвитку освіти» в липні 2014 року для надання консультативної й експертної підтримки Міністерству освіти і науки в розробці Дорожньої карти освітньої реформи.

 Партнер Руху «Всі разом!» та резидент «Кабінету експертів» Олеся Горгота зараз кандидат в депутати у Вишгородську ОТГ від політичної сили «Слуга народу», округ 2, у списках номер 5. Олеся є кандидатом філософських наук, доцент кафедри психології і соціології МАУП. Керує Вишгородською спеціалізованою школою «Сузір’я». Член Української Асоціації християнської психології. З 2015 – 2018 обіймала посаду директора Полтавської філії МАУП. З 2013 – 2014 завідувала кафедрою філософії МАУП. Нагороджена Почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток Академії, багаторічну сумлінну працю.

Олеся пише на своїй сторінці у Facebook: «Чиню так, як би мені хотілося, щоб чинили мені. Хочу жити в заможній українській громаді, з якісною освітою і налагодженою інфраструктурою. Хочу, щоб наші діти були розумними й щасливими, фізично й психологічно здоровими, свідомими громадянами України. Хочу, щоб не тільки Вишгородська спеціалізована школа “Сузір’я” була багатою, але й інші школи Вишгородщини та всієї України. І я знаю, як це все зробити, і роблю це. З Богом і з Україною в серці до перемоги!».

Зоя Виборна – партнер Руху «Всі разом!», начальник Центру експлуатаційно-сервісної роботи, Член комісії з прав людини, законності, правопорядку, протидії корупції та регламенту депутатської діяльності, а також член Києво-Святошинської районної громадської організації «Жіноча місія». Балотується в якості кандидата в депутати в Боярську міську ОТГ від політичної партії «Наш край», 3 виборчий округ. Зоя Анатоліївна була головою Боярської міської ради, а також депутатом кількох каденцій відповідної ради. Була ініціатором звернення депутатського корпусу Боярської міської ради до керівних органів держави із метою захисту інституції сім’ї в Україні. Сповідує та практикує християнські цінності в усіх сферах життя, а також моє досвід і знання для сталого розвитку міста Боярка.

Кандидат у Київську міську раду від партії «Удар» Богдан Ганноха у Деснянському районі,  округ 4. Він є громадським активістом та партнером Руху «Всі разом!». Разом із дружиною виховує трьох дітей. Має дві вищі освіти, в тому числі теологічну. Керує Благодійним фондом «Незалежна країна», а також є засновником ГО «Федерація футболу Деснянського району». Для отримання практичних знань пішов працювати волонтером до благодійної організації «Світ без залежності», яка надавала психологічну допомогу людям залежним від наркотиків та алкоголю або засудженим за дії пов’язані з їх вживанням. Протягом останніх 10 років працював у Київській міській наркології, Службі у справах дітей, Центрі соціальних служб сім’ї, дітей та молоді. «Скільки ЩЕ потрібно зробити для комфортного та БЕЗПЕЧНОГО розвитку дітей та молоді в районі… Запрошую ВСІХ активних мешканців приєднатись! Тільки об’єднавшись громада матиме результат. Громада може не чекати поки мер все вирішить, а разом йти в Київраду, разом керувати бюджетом міста і визначати пріоритетні напрямки та потреби району», – пише Богдан Ганноха на своїй сторінці у Facebook.

Керівник Ассоціації психологів та сексотерапевтів України Михайло Шевченко балотується у Київську міську раду. Михайло очолює Національний інституту сексології та сексуального здоров’я. Сексолог та психоаналітично орієнтований психотерапевт. Тренер соціально-психологічного тренінгу (СПТ) та тренер з сексуальної та статевої грамотності (ССГ). Виконавчий директор Асоціації сексологів та сексотерапевтів України та координатор Української Школи сексології. Разом із колегою Святославою Федорець є кандидатами в депутати Київської міської ради і йдуть від партії «Правий сектор» у  11 окрузі. Святослава має кваліфікацію магістра психології. Додатково навчалася у Національному інституті сексології та сексуального здоров’я. За другим фахом – сексолог. Вивчала юриспруденцію в Університеті економіки та права КРОК. Підвищувала кваліфікацію за напрамками: “Пропедевтика психіатрії для психологів” . Працює судовим експертом науково-дослідного інституту судових експертиз.

 

Партнер Руху «Всі разом!» та щирий патріот Руслан Андрійко – перший заступник голови Київської міської організації ВО «Свобода», голова екологічної комісії Київради, завідувач сектору внутрішнього аудиту Державного агентства України з питань кіно. Руслан  йде у Київську міську раду від партії «Свобода» у Голосіївському району, округ 8. «Я ЗА сімейні цінності та комфортний Київ з розвиненою соціальною інфраструктурою. Нам потрібні нові школи та садки. Підтримайте мене своїм голосом — як депутат Київради я сприятиму будівництву шкіл та садків, змушу забудовників будувати спочатку садочки і школи для киян, а потім будинки. Це буде важка боротьба. Саме тому нам треба перемога. Разом ми захистимо Київ і його дітей!», пише Руслан на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, вибори відбудуться 25 жовтня. Пропонуємо ознайомитися із Аналізом програм партій на місцевих виборах – про сім’ю та цінності.

Читайте також: Партнери та друзі Руху «Всі разом!» балатуються на голів місцевих рад

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram