Харківська лесбійка Шаригіна назвала покидьком загиблого воїна-героя Тарасенка

Актуально
27.03.2023
Харківська лесбійка Шаригіна назвала покидьком загиблого воїна-героя Тарасенка

Ватажок ЛГБТ у Харкові та співзасновниця громадської організації «КиївПрайд» Анна Шаригіна у неділю, 26 березня висловила своє обурення щодо перейменування вулиці Плеханівської на честь загиблого Героя України Георгія Тарасенка. Він загинув рік тому, 25 березня 2022 року в обороні  Харківщини.
«Мені вже палає 2-3 дні, і сьогодні апогей цієї х*рні, бо мер Харкова пропонує перейменувати вулицю на ім’я людини, яка була агресивним гомофобом», – говорить Анна Шаригіна.

За її словами, їй буде не приємно жити поряд з вулицею, яку назвуть в честь людини, яка принесла багато болю ЛГБТ-угрупуванню. У своїх соцмережах Шаригіна закликає лишити цю ідею та просто забути про Георгія Тарасенка. Так би мовити, його смерть не варта того, щоб назвати його ім’ям вулицю.

Гомосексуалісти закликають усіх бути толерантними до їхньої ідеології та їхніх представників, проте зі свого боку, радикально нетолерантні до людей, які не розділяють їхні погляди і засуджують сексуальні девіації. Тобто, воїнів, героїв України, що перебувають на фронті та віддають своє життя за свободу всіх українців, в тому числі її також. «Адже якби не було таких як Георгій, то вулиці на якій проживає Анна – давно не існувало б», – зауважують користувачі соцмереж.

На її звернення відразу відреагували військові, цивільні, яким не все одно. В тому числі про свою позицію заявила депутат Харківської міської ради – Ірина Гончарова. На своїй сторінці у Фейсбук пише: «Пригадую, як минулого листопаду я вперше опублікувала пропозицію Харківської топонімічної групи перейменувати вул. Плеханівську на честь Героя України, командира «Фрайкору» Георгія Тарасенка, я дещо підофігіла побачивши під постом коментарі в яких Георгія називали негідним вшанування і пропонували позбавити його звання Героя України».

Військовий Іван Пилипчук, відомий як «Залізняк» на телеграм-каналі ділиться зі своєю багатотисячною аудиторією: «У своїй ненависті, ліві не контролюють себе. Я впевнений, що ЛГБТ буде боротися за знесення могил героїв, зруйнування пам’ятників та позбавлення вулиць імені Героїв Великої Війни. Якщо сьогодні вони проти Георгія Тарасенка, навіть коли його серце вже охололо. Вони ненавидять навіть пам’ять про героя. Це відбувається сьогодні, коли ЛГБТ не мають влади, але вони хочуть влади.
Уявляєте, що вони будуть робити коли її отримають?»

Крістіан Ударов – активіст та боєць: «Якщо серйозно, що вони зробили для фронту? Нічого, вони відкривають пункти обігріву для таких же хворих на голову та бажають смерті воїнам, на цьому все», – пише у своїх соцмережах.

«Серед багатьох імен загиблих військових зустрічаємо імена людей традиційних цінностей, активістів «Традиція та Порядок», «Реванш», «Правий Сектор», «Фрайкор». Цей список можна довго продовжувати, і так склалось, що саме з таких організацій пішли добровольці, як би там хто не намагався це приховати», – зі сторінки Arian Sky, журналіст.

Мар’яна Чорна – дівчина, якій також не байдуже пише: «Шаригіна мразота, яка вважає, що не потрібно шанувати полеглих героїв, якщо вони були проти ЛГБТ. Ось справжнє обличчя «правозахисників». Ну а Григорій Тарасенко – це справжній герой і еталон патріотизму, який боровся як з російською загрозою, так і з ідеологіями виродження», – зазначає на своїй сторінці.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, ЛГБТ-представники показали своє справжнє обличчя із бажанням «денацифікувати» Україну. Засновниця Ukraine.pride Софія Лапіна бажала смерті українському воїну Євгену Карасю, перебуваючи в Мюнхені. Читайте детальніше.

«Ми не інвестуємо у війну і у вбивства, бо війна не має нічого спільного із правами людини», – заявила Олена Шевченко, голова «Інсайт» у 2014 році. Відколи розпочався Майдан, анексія Криму та окупація Донецька й Луганська, ЛГБТ-угрупування не підтримували українську армію.  

Також до 70% запитів за допомогою з виїздом за кордон було саме від гомосексуалістів. Поки хлопці, що є представниками сімейних традиційних цінностей визволяли міста, вони штурмували пункт пропуску Шегині, розповідаючи світу про нацистів в Україні. Риторика ЛГБТ-угрупувань дуже схожа до риторики російської пропаганди. Адже і путінська росія, і представники ЛГБТ вважають червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби в Україні бандерівським та символом нацизму.

Про те, як на кордоні з Угорщиною прикордонні служби України затримали порушника, який під виглядом жінки намагався прорватись у «вільне» життя, читайте у дописі на телеграм-каналі «ЛПГ»

Також читайте: Георгію Тарасенку присвоєно звання Героя України (посмертно): патріот та «гроза» для ЛГБТ та лівих угрупувань

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram