Залізняк: «Правих на фронті 99,9 %, про «ЛГБТ-батальйони» мені лапшу на вуха не вішайте»

Актуально
14.02.2023
Залізняк: «Правих на фронті 99,9 %, про «ЛГБТ-батальйони» мені лапшу на вуха не вішайте»

Іван Пилипчук з позивним «Залізняк» – боєць, активіст організації «Традиція та порядок» запевнив своїх підписників категорично ідентифікуючи у голосовому повідомленні свої цінності: Я правий традиціоналіст, пропагую сімейні цінності», – також запевнив, що він є захисником цих цінностей та поширюватиме такий спосіб життя.

12 лютого на особистому телеграм-каналі Івана Залізняка було опубліковане голосове повідомлення, записане автором каналу. У ньому Іван спочатку звернувся до тих людей, що не підтримують його поглядів, але все ж підписані на канал і є активними читачами. Потім звернув увагу своїх підписників на те, що на фронті воюють представники традиційних цінностей. Акцентуючи увагу, що там майже не знайти представників ЛГБТ-угрупування.

За його словами, війна показала, що ті фундаментальні цінності за які організація «Традиція і порядок» боролась, підтримувала та пропагувала виявились вірними. «Тому що праві зараз воюють, майже 99,9 %, а про «ЛГБТ-батальйони» мені лапшу на вуха не вішайте. Я людина з фронту, я все це бачу і знаю», – сказав Залізняк.

Нагадаємо, що на початку війни Росії проти України, засновниця «Ukraine.pride» Софія Лапіна бажала смерті українським військовим. Її публікація із побажанням смерті українському воїну Євгену Карасю зібрала чимало негативу. Сама ж Софія ці дописи робила перебуваючи в Мюнхені, називаючи Німеччину «одним з наших головних союзників». У своїй риториці Софія Лапіна не підбирала слів. Непристойними формулюваннями вона побажала смерті Карасю.

Також самі ж учасники телеграм-каналу «Ukraine.pride» намагались достукатися до Лапіної. Вони підтримали думку, що більшість представників правих поглядів захищають нашу державу, незалежність та життя.
Більше про це читайте тут.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram