«Христос воскрес! Він перемогу дасть з небес!»: в Україні з’явилися пасхально-воєнні борди

Актуально
25.04.2022
«Христос воскрес! Він перемогу дасть з небес!»: в Україні з’явилися пасхально-воєнні борди

В обласних центрах та невеликих містечках по всій Україні майоріють пасхальні борди. Цього року вони особливі – поєднані із воєнною тематикою. Така зовнішня реклама з’явилася в Рівному, Сумах, Івано-Франківську, Тернополі, на Закарпатті, в Кривому Розі та в багатьох інших містах. Борди покликані нагадати українцям про надію та перемогу світла над темрявою.

Українці як християнська нація не можуть оминути свято Пасхи. Молитвами в храмах, люди тримають тил наших воїнів. А вулиці своїх міст прикрашають рекламою, яка нагадує про перемогу Ісуса Христа над смертю і дає віру в перемогу України. Важливо, що ініціаторами розміщення таких бордів не завжди є релігійна спільнота міста, але часто і місцева влада чи громадські активісти долучаються до ідеї.

«Світло завжди перемагає темряву! Христос воскрес!», «Христос воскрес! Воїстину воскрес! Він перемогу дасть з небес!», «Христос воскрес! Він захистить Україну!», «Христос воскрес! Воскресне Україна!» – такі надписи можна прочитати в містах по всій території України.

Рух «Всі разом!» підтримує подібні ініціативи і заохочує й інші міста долучатися до розміщення християнсько-воєнної соціальної реклами на своїх майданчиках.

Нагадаємо, на початку березня на рекламних майданчиках в різних містах розмістилося півсотні бордів про ЗСУ і Божий покров над державою.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram