В Україні з’явилися білборди про Божий захист і подяку ЗСУ. Завантажити макети

Актуально
04.03.2022
В Україні з’явилися білборди про Божий захист і подяку ЗСУ. Завантажити макети

Вже кілька міст по Україні розмістили на своїх рекламних майданчиках борди про ЗСУ і Божий покров над державою. Майже півсотні рекламних щитів із надписами: «Слава Богу, що наші очі побачили ранок нового дня», «Адже Ти, Господи, спасаєш, а очі пихатих упокорюєш», «Будь з нами, Господи, бережи і помилуй нас!» тощо. Борди вже розміщені в Рівному, Кременчуку, а також інші міста долучаються до марафону і шукають можливість вивісити такі соціальні рекламні щити. Рух «Всі разом!» закликає долучатися до ініціативи, друкувати та розміщувати ці матеріали у своїх містах. Завантажити макети для друку можна ТУТ.

В білбордах гармонійно поєднані віра українців в Бога та подяка ЗСУ. Це видно із символіки та навіть із самих надписів. Наприклад, на білборді «Слава Богу, що наші очі побачили ранок нового дня» зображений український військовий, який боронить рідну землю. Загалом є вісім різних макетів, які можна вільно використовувати для друку та розміщення в інших містах.

В Рівному така надихаюча соціальна реклама з’явилася завдяки зусиллям мера міста – Олександра Третяка. А в Кременчуку про борди подбала церква «Джерело життя».

На своїй сторінці Олександр Третяк прокоментував так один із бордів: «Ранок нового дня. Ще один ранок! Дякую Богові і ЗСУ за мирний сон наших діток сьогодні без звуків сирени».

Олександр Третяк біля білборду в Рівному

Рух «Всі разом!» вітає таку ініціативу та заохочує долучатися й інші міста до розміщення соціальної реклами, яка здатна заспокоїти та надихнути як пересічних громадян, так і військових. Завантажити макети для друку можна ТУТ.

Читайте також репортаж про сім днів оборони і служіння: наші люди та історії.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram