Обабіч в’їзду у Фастів – борди “Всі разом за сім’ю!”

Актуально
09.07.2020
Обабіч в’їзду у Фастів – борди “Всі разом за сім’ю!”

Дорогу до Фастова, що на Київщині, прикрашають два великих білборди “Всі разом за сім’ю!” Прямо при в’їзді в місто з різних автотрас яскраві банери нагадують про цінність сім’ї для кожного з нас. Ця реклама там розміщена до Дня молоді і залишається актуальною поза часом. 

Поклопотався про розміщення білбордів у своєму місті Андрій Яківець. Він – багаторічний організатор вуличних сімейних фестивалів та маршів на захист родини у Фастові. Заручившись підтримкою Ради церков міста, Андрій звернувся до міської влади стосовно розміщення соціальної реклами. Мотивував своє прохання так: “Раніше ми проводили марші на захист родини і міська влада також брала в них участь, крокувала поруч з нами і навіть виступала організатором таких просімейних подій. Умови цього літа нам диктують пошуки інших варіантів проведення сімейних заходів. А тому ми попросили місцеву владу хоча би таким чином підтримати родинні цінності і розмістити просімейні білборди у місті”, – говорить Андрій Яківець.

Таким чином, місцева влада під керівництвом заступника міського голови з гуманітарних питань Олени Давиденко надрукувала та розмістила білборди “Всі разом за сім’ю!” на найкращих рекламних щитах міста.

Такі білборди та сітілайти уже розміщені в кількох містах України. Зокрема, в Херсоні,  Іллінцях, що на Вінничині, Маріуполі. Усі ці заходи відбуваються за ініціативи руху «Всі разом!».

А також рух «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram