Україна ховає героїв, Совсун штовхає “одностатеві партнерства”

Актуально
09.03.2023
Україна ховає героїв, Совсун штовхає “одностатеві партнерства”

Народний депутат Інна Совсун повідомила у Facebook, що подала на реєстрацію законопроєкт про так звані цивільні партнерства, який дозволить реєструвати партнерства у Верховну Раду.

Реєстрованим партнерством можуть скористатися військові та цивільні, одностатеві та різностатеві пари. У своїй публікації розповіла, що працювала над проєктом протягом 9 місяців спільно з представниками ЛГБТ-угрупування.

Законопроєкт визначає взаємні права та обов’язки, питання володіння майном, спадку, соціального захисту, прав у разі смерті чи зникнення партнера чи партнерки. Одностатеві пари в Україні вже й раніше подавали заяви в «Дії» на реєстрацію так званого «шлюбу», але отримували відмову.

ЛГБТ-пропаганда намагається переконати державу в тому, що гомосексуалісти повинні бути визнані як сім’я. Тобто, якщо в Україні визнають цивільні партнерства, здійсниться перший крок до визнання одностатевих шлюбів, як це відбувається у світовій практиці.

Часто вживані і можливо єдині маніпулятивні методи, які лишились у ЛГБТ-угрупування це «російські скрепи та совковий світогляд», завдяки цим поняттям Совсун протиставляє їх противникам гомосексуальності, намагаючись підірвати довір’я до них.

Голова руху “Всі разом!” Руслан Кухарчук дав коментар відразу після появи публікації про законопроєкт: “Вчора вся країна перебуває під враженням від жорстокої страти українського воїна за слова “Слава Україні”. Сьогодні ще один шок – загибель у Бахмуті Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла з ДУК ПС. Перший доброволець зі званням “Герой України “, на війні зі своїх 18 років. Також сьогодні вся країна у траурі. Бо у Києві у Михайлівському соборі і на Майдані незалежності прощаються з легендарною четвіркою українських диверсантів, які робили “бавовну” аж на території ворога і там же і загинули. Троє з них постійні і багаторічні активні учасники сімейних заходів та акцій спротиву т.з. “гей-парадам” у Києві. І тут сьогодні – на тлі цих драматичних процесів – на поверхню виповзає постійний резидент київських гейпарадів, особа з іменем Інна Совсун і з гендером нардепки і заявляє, що в Україні треба все відставати і терміново легалізувати так звані одностатеві партнерства. І реєструє вона відповідний законопроєкт. І тягне в це військову героїчну тематику, відверто бреше про військових”.

Ця особа абсолютно морально деградувала, її політичну кар’єру вже можна вважати закінченою. Це стосуватиметься й інших парламентарів, які вирішать підписатися під ініціативою особи з гендером нардепки на ім’я Совсун.

Нардеп Совсун відома не завдяки піклуванню про благо України та добробуту українського народу. Навпаки, вона виступає противником сімейних цінностей, зокрема брала участь у столичних гей-парадах. У Верховній Раді вона підтримувала різноманітні законопроекти на підтримку фемінізму, гомосексуалізму, включно і горезвісну Стамбульську конвенцію.

Рух “Всі разом!” вже тривалий час стежить за діяльністю депутата, додав її у каталог  “дискваліфікованих”. Це зроблено для того, щоб українські громадяни та українські виборці мали повноту інформації, могли контролювати діяльність представників органів влади та максимально усвідомлено ухвалювати рішення під час місцевих і загальнодержавних виборів.

Нагадаємо, в день подання на реєстрацію законопроєкту авторства Інни Совсун, у Києві у Михайлівському соборі та Майдані Незалежності відбулась поховальна церемонія чотирьох загиблих українських бійців диверсійно-розвідувальної групи «Братство». Троє з них: Святоша, Непийпиво і Тарасій були постійними учасниками акцій протидії ЛГБТ-угрупуванню.

Також читайте:

Цивільні партнерства крок до цивільних “шлюбів”

Двоє чоловіків через ЄСПЛ добиваються одностатевих партнерств в Україні. Юристи “Всі разом!” надали суду в Стразбурзі експертизу

Дивіться коментар Іллі Камишанського, аналітика Кабінету експертів та друга загиблих бійців:

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram