“Нова політика: підтримка батьківства і дитинства”, – Зеленський у виступі з нагоди Дня Конституції

Актуально
29.06.2023
“Нова політика: підтримка батьківства і дитинства”, – Зеленський у виступі з нагоди Дня Конституції

З нагоди Дня Конституції України, яке відбулось 28 червня, Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді України. «Україна потребує нової політики, підтримки батьківства і дитинства. Друга і третя дитина в сім’ї – це щастя, а не обмеження можливостей. Саме на таке щастя і повинна працювати наша державна політика», – наголосив президент України.

У своєму годинному виступі говорив про українську доктрину, протистояння Росії та вступ України в НАТО та Євросоюз. В особливості підкреслив на важливості та цінності сімейної політики в Україні. Запевнив у захисті та підтримці родин: «Україна буде підтримувати батьківство на всіх етапах. Україна буде поважати кожну сім’ю і робитиме все, щоб саме сімейне виховання дітей було визначальною рисою країни».

Президент Володимир Зеленський наголосив, що Україна не країна інтернатів і не буде нею, після цих слів всі присутні аплодували.

Також запропонував до загальнонаціонального обговорення, основні орієнтири майбутньої української доктрини. Він говорить: «Конституція закладає основи, ми потребуємо доктрини для нашої держави. Ясної, не розмитої, сміливої доктрини. Для України, яка іде до перемоги. Та для України-переможниці. Ця доктрина має відповідати на всі фундаментальні питання про Україну та наше майбутнє. Нам потрібне спільне бачення того, якою бути Україні після перемоги».

На засіданні були присутні головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр оборони Олексій Резніков, інші представники Кабінету Міністрів, працівники Офісу Президента.

Читайте також: 

Новий Закон ухвалено: сім’я є суб’єктом утвердження української національної ідентичності

Президент Зеленський: СБУ має працювати на збереження сім’ї і духовних цінностей

У Бога свій план, – Зеленський про роль Всевишнього, єдність та перемогу у війні

Фрагменти віри Зеленського у зверненні на Національному молитовному сніданку США

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram