Кандидат від «Батьківщини» будує свою кампанію на ідеях ЛГБТ-руху. Що скаже Тимошенко?

Актуально
19.10.2020
Кандидат від «Батьківщини» будує свою кампанію на ідеях ЛГБТ-руху. Що скаже Тимошенко?

Кандидат у депутати Київської міської ради від «Батьківщини» Олександр Горбаченко свою передвиборчу кампанію будує на підтримці політичних ідей ЛГБТ-руху. Він створив передвиборчий рекламний відеоролик із закликом захищати одностатеві сексуальні стосунки. А також активно підтримував кампанію з розміщення шестиколору ЛГБТ на київському торгово-розважальному центрі Gulliver.

Організація «Всі разом!» направила лист голові партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко з проханням роз’яснити позицію партії. «Коли представник політичної сили дозволяє собі такі дії та висловлювання, це вкрай негативно відображається на репутації всієї політичної сили та її лідера, – зазначається у зверненні. – Ми глибоко розчаровані таким вчинком представника Вашої партії, бо це суперечить моральним нормам та світоглядним позиціям Ваших виборців. І висловлюємо сподівання, що дії Олександра Горбаченка не відповідають  позиції партії, а тому будуть засуджені».

У підсумку звернення громадська організація наголошує, що партія має ухвалити рішення про недопустимість просування ідей ЛГБТ членами «Батьківщини» та її кандидатами на будь-яких виборах. Окремо містить вимога засудити дії та висловлювання Олександр Горбаченка та позбавити його права балотуватися від партії «Батьківщина» на виборах у Київраду.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня. Пропонуємо ознайомитися із Аналізом програм партій на місцевих виборах – про сім’ю та цінності.

Читайте також по темі: Партнери та друзі Руху «Всі разом!» балатуються на голів місцевих рад 

Ми звернули увагу на цих кандидатів по Києву і області

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram