Фаріон про одностатеві партнерства: «Загроза для існування держави»

Актуально
03.04.2023
Фаріон про одностатеві партнерства: «Загроза для існування держави»

«Законопроєкт № 9103 – морально-деградована ідеологія», – пояснює Ірина Фаріон у своєму новому відео на YouTube-каналі.

Пані Фаріон є українським мовознавцем, доктором філологічних наук та громадським й політичним діячем. Вона обурена законопроєктом № 9103 «про реєстровані партнерства», авторства Інни Совсун. Стверджує, що тема надзвичайно гостра та загрозлива для нашого суспільства. Як вона зазначила, після реакції Православної церкви України на проблему одностатевих партнерств, вирішила також порушити цю тему вже у власному відео 31 березня 2023 року.

«На думку всіх притомних людей проєкт закону є відкритими дверима для узаконення одностатевих шлюбів. Тому є небезпекою для сімейних традиційних цінностей», – зазначила Ірина Фаріон. Проте, проблема набагато ширше ніж здається, йде мова про совковість, неомарксистську ідеологію, яку даний законопроєкт пхає в українське суспільство. Відповідно, підриває основи існування нашої держави, Сімейного кодексу та Конституції. Про це Ірина Дмитрівна пояснює детально у відео.

Про Міністерство Юстиції теж згадала, в особливості про заступника міністра Юстиції Валерію Коломієць, яка підтримала легалізацію одностатевих партнерств, а союз чоловіка та жінки назвала «застарілою парадигмою».

Наголосила на тому, що попередньо у 2018 році Міністерство юстиції повідомило: «Ця згубна та нав’язувана ідеологія не може бути реалізована, оскільки у великій кількості отримали громадський спротив представників сімейних цінностей, Всеукраїнської ради церков та релігійних організацій».

Наприкінці Ірина Фаріон говорить: «Зупинити закон це насправді припинити агресивну риторику ЛГБТ-спільнот, що посягають на гармонійний союз чоловіка і жінки, зумисно творячи конфлікт між статями, які лише у єдиній спілці здатні продовжувати українську націю».

Зазначимо, що 9 березня після подання законопроєкту №9103 у Верховну Раду та загибелі Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі), Ірина Фаріон у своєму тг-каналі писала: «9 років боротьби за Україну. Він загинув сьогодні під Бахмутом… і саме в цей час ліберальна тварь Совсун від Голосу реєструє закон про шлюби для ЛГБТ… Сильні чоловіки гинуть. Виродки заходять у святая святих родинних цінностей».

Проте ЛГБТ-пропагандисти тут як тут прокоментували її своєю реакцією: «Фаріон не навіжена. Вона цілком при тямі та тверезо розуміє, що каже. І як громадська діячка та політикиня має нести політичну відповідальність за цілком усвідомлене розпалювання ворожнечі до ЛГБТ. Вона має політично вмерти: її голос має бути не чутим ніким у нашому просторі», – повідомляється на одному з пропагандистських сайтів».

Нагадуємо про афіші з ініціаторами законопроєкту із фракцій “Голос” та “Слуга народу”, які організація “Всі разом!” підготувала для активного поширення. Завантажуйте, поширюйте! 

Будь ласка, підтримайте місію організації “Всі разом!” – зробіть донат!

Більше про законопроєкт №9103 читайте на нашому сайті:

ЗНАТИ В ОБЛИЧЧЯ, ЩОБ УНИКАТИ. ВСІ АВТОРИ ЗАКОНОПРОЄКТУ 9103

Листи до Верховної Ради України: відмовитися від розгляду законопроєкту №9103

В Україні вирізають сім’ю: опублікований зміст законопроєкту про одностатеві партнерства

Як відреагували церкви України, читайте тут:

«Законопроєкт беззаконня, а не закону», — Глава УГКЦ прокоментував законопроєкт про цивільні партнерства

ПЦУ закликає відхилити законопроєкт № 9103, але Совсун начхати

«АМОРАЛЬНИЙ ТА БЕЗБОЖНИЙ ЗАКОНОПРОЄКТ № 9103» – єпископ УЦХВЄ

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram