ЗНАТИ В ОБЛИЧЧЯ, ЩОБ УНИКАТИ. ВСІ АВТОРИ ЗАКОНОПРОЄКТУ 9103

Актуально
30.03.2023
ЗНАТИ В ОБЛИЧЧЯ, ЩОБ УНИКАТИ. ВСІ АВТОРИ ЗАКОНОПРОЄКТУ 9103

“Всі разом!” намалювали візуал з зображеннями авторів законопроєкту №9103 «Про інститут реєстрованих партнерств». Щоб подивитися, запам’ятати і поширити. Для отримання файлів переходьте за посиланням та завантажуйте потрібні файли на ваш носій: комп’ютер, ноутбук чи телефон.

Після появи цього проєкту закону у Верховній Раді, організацією було розроблено дизайн, який фіксує базові ідеї законопроєкту про одностатеві партнерства, а також надає візуальну інформацію про політиків, які просувають право на всиновлення та опіку дітей для проживання у парі гомосексуалістів чи лесбійок.

Завдяки афішам, українські виборці знатимуть конкретно кожного співучасника злочину проти батьківства, материнства і дитинства. В даному випадку йдеться про депутатів з двох фракцій – “Голос” і “Слуга народу”.

Ініціатори легалізації одностатевих союзів своєю чергою вже отримали листи з аналітикою та зі своїм портретом.

Головні тези:

– «Вирізають сім’ю»

– «Автори проєкту закону про одностатеві «сімейні союзи»

– «Просувають всиновлення дітей гомосексуалістами»

За посиланням знайдете 4 папки з відповідними назвами:

«Для фейсбуку» – тут є банери розроблені для мережі Фейсбук, які ви можете використати на своїй сторінці або Фейсбук-групі як обкладинку;

«Загальна афіша» – один файл, що містить фото всіх 18 депутатів з прізвищем та вказаними фракціями до яких вони належать;

«Афіші фракцій» – два файли з кожною фракцією по окремості: «Голос» – 7 депутатів, «Слуга народу» – 11 депутатів;

«Портретні» – індивідуальний файл на кожного ініціатора законопроєкту.

Завантажувати, друкувати, розклеювати, розширювати – та багато іншого доречного і вправного можуть робити українські громадяни. Кожен, хто хоче впливати на свою країну та її майбутнє – може прямо зараз інформувати український народ, що фундаментальний інститут сім’ї в Україні знаходиться в небезпеці.

Українські воїни на фронті боронять сім’ї, в той час як політики у тилу хочуть вирізати геть інститут сім’ї.

Обличчя, які ви бачите на афішах – це політики, які поставили за мету ліквідувати чинне в Україні визначення шлюбу та сім’ї. Їхня політична кар’єра на цьому має бути завершеною.

Читайте найцікавіші теми:

«Листи до Верховної Ради України: відмовитися від розгляду законопроєкту №9103»

«В офісі Президента різними технічними засобами не пропускають петиції на захист сімейних цінностей»

Будь ласка, підтримайте місію організації “Всі разом!” – зробіть донат!

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram