«АМОРАЛЬНИЙ ТА БЕЗБОЖНИЙ ЗАКОНОПРОЄКТ № 9103» – єпископ УЦХВЄ

Актуально
31.03.2023
«АМОРАЛЬНИЙ ТА БЕЗБОЖНИЙ ЗАКОНОПРОЄКТ № 9103» – єпископ УЦХВЄ

Старший єпископ Української церкви християн віри євангельської (УЦХВЄ) Михайло Паночко, 30 березня у своїх соцмережах опублікував відкрите звернення до народних депутатів Верховної Ради України щодо впровадження безбожних й аморальних законів. 31 березня звернення стало доступним на YouTube-каналі УЦХВЄ.

«Ми будемо протестувати, якщо ви не відхилите законопроєкт № 9103», – зазначив єпископ.

Пан Михайло звертається до депутатів щодо законопроєкту № 9103 про легалізацію одностатевих партнерств. Він говорить, що народні депутати впершу чергу повинні представляти народ, а не власні переконання й бажання.

«Мені сумно, що ви відміняєте закон про захист суспільної моралі. Вочевидь він стояв поперек горла тим, хто хоче втягнути Україну в болото розпусти, беззаконня та збочинства. Ми не можемо мовчати й не дамо вам права опускати нашу країну».

Зі слів старшого єпископа зрозуміло, що на противагу суспільній моралі, депутати хочуть ініціювати одностатеві партнерства та обрали для цього – військовий час, щоб повністю деформувати інститут сім’ї в Україні. Згідно цим діям, про мораль з депутатами говорити тяжко.

«Цей законопроєкт є гріховний та аморальний. Почуйте, не допускайте цього беззаконня в органи законодавчої влади. – Також додав, – Європу засновували люди, що керувались традиційними християнськими цінностями», – зазначив Михайло Степанович.

Старший єпископ зазначає, що Верховна рада повинна займатися законами, які будуть працювати на благо українців. В країні досі триває війна, тому треба робити те, що буде діяти на користь та збудування України, а не навпаки, занепад і руйнування.

Всі деталі про законопроєкт ви знайдете у наших новинах: 

В Україні вирізають сім’ю: опублікований зміст законопроєкту про одностатеві партнерства

Офіційне інтернет-представництво Президента блокує петиції на захист сімейних цінностей і оприлюднює петиції на підтримку одностатевих партнерств

Листи до Верховної Ради України: відмовитися від розгляду законопроєкту №9103

Будь ласка, підтримайте місію організації “Всі разом!” – зробіть донат!

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram