Читайте нові «Історії» – про людей, які вражають

Актуально
01.05.2020
Читайте нові «Історії» – про людей, які вражають

Громадянський рух «Всі разом» презентує не лише геть новий офіційний веб-сайт, а й нові рубрики на ньому. Зокрема – новостворений розділ «Історії». У ньому розміщуються розповіді про людей, які є носіями цінностей руху – або у форматі бесіди-інтерв’ю, або у вигляді нарису. Безсумнівно, це вмотивує і надихне всіх нас жити і діяти ще яскравіше і ефективніше.

Організація «Всі разом!» сповідує цінностіта взаємодіє з людьми, які мають місію – суспільні і державні перетворення на основі конституційної ідеї відповідальності перед власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями. Герої рубрики «Історії» у своєму практичному житті та у своїй діяльності реалізовують цю місію.

Чиї розповіді ми прочитаємо? Це друзі і партнерируху «Всі разом!». Також це волонтери, активісти, керівники громадських організацій, священнослужителі, бізнесмени, творчі діячі, відповідальні політики і державні службовці… Кожна персона – це громадянин, який несе найкращі зміни у різних суспільних сферах.

Вже зараз опубліковані перші п’ять яскравих історій з цікавими людьми. Наприклад: героємрубрики стала багатодітна мама і дружина, яка займається організацією сімейних свят у своєму місті.Інший герой – рятує життя людей у найбідніших країнах. Ще одна жінка – рятує найменших українців у себе на батьківщині. Також – підприємець, який створив штаб допомоги людям під час карантину. Заходьте, читайте і дивіться – тексти і фото, які вражають і захоплюють – все ТУТ!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram