Батл Кухарчука та Совсун на телеканалі

Актуально
20.04.2023
Батл Кухарчука та Совсун на телеканалі

На телеканалі «Київ» під час прямого ефіру 8 березня 2023 року відбувся батл голови організації «Всі разом!» Руслана Кухарчука та Інни Совсун, авторки законопроєкту № 9103 «Про інститут реєстрованих партнерств».

Законопроєкт про так звані цивільні партнерства був поданий на реєстрацію 7 березня 2023 року. Тобто відразу ж на наступний день після подання телеканал провів невеличкі дебати на тему прав ЛГБТ.

Перше слово надали представнику сімейних цінностей у особі Руслана Кухарчука, щоб він надав свої аргументи, чому він проти «реєстрованих партнерств». Головні тези стосувались експлуатації військової тематики та самих військових, через що провокує суспільне розділення та конфлікти. Це може скласти загрозу для національної безпеки України.

Звернули увагу й на аргументи, які народний депутат наводила під час подання проєкту Закону. Це твердження про гомосексуалістів серед Правого сектору. Це брехня, адже Василь Лабайчук, член Проводу та заступник голови політичної партії Правий сектор надав коментар офісу “Всі разом!”, що серед Правого сектору немає представників ЛГБТ-угрупування.

Також голова «Всі разом!» зазначив, що пані Совсун своїми діями підкреслює байдужість до загиблих воїнів. Оскільки, в день подання законопроєкту, вся країна прощалася із відомою четвіркою, що робила «бавовну» на території ворога. Неможливо не зазначити, що троє з цих чотирьох були активними учасниками  сімейних заходів на захист традиційних цінностей.

Проте Інна Совсун під час розмови називає традиційні цінності, «якісь там…» й «російські наративи». Тобто хлопці які посвятили себе захисту наших територій, нашої культури та свободи, за її словами підтримували «російські наративи»? В той час, як до 70% запитів за допомогою з виїздом за кордон було саме від гомосексуалістів. Поки хлопці, які вмирають за збереження держави, нації та вічних цінностей, ЛГБТ-угрупування б’ють рекорди по штурмуванню пунктів пропуску, розповідаючи світу про нацистів в Україні.

Дивіться та коментуйте:

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram