Як Інна Совсун оббріхує Правий сектор

Актуально
15.03.2023
Як Інна Совсун оббріхує Правий сектор

У своїй публікації про подання законопроєкту про одностатеві партнерства у Верховну раду, народний депутат з фракції «Голос» Інна Совсун сказала, що у лавах Правого сектору Україну захищають гомосексуалісти. Проте жодних фактологічних доказів цього не надала.

Депутат намагається використовувати репутацію Правого сектору для просування власних брудних ініціатив. Адже ця патріотична організація є впливовим громадським та військово-політичним рухом в Україні й за її межами. Згадуючи Правий сектор у переліку різних «підрозділів, у яких є ЛГБТ-військові», Совсун фактично маніпулює і бреше.

Важливо те, що Правий сектор абсолютно завжди виступав проти будь-яких законопроєктів щодо легалізації одностатевих партнерств, вимагає заборонити проведення так званих «гей-парадів». Навіть світові видання описують цей рух як праву і консервативну організацію. Представники Правого сектору системно наголошують, що українська нація сформована на основі християнської моралі, споконвіків береже інститут сім’ї та поважає жінку.

Це означає, що ідеологічні погляди у політиці, суспільстві, житті у Правого сектору зовсім відрізняються від того, що зараз пропонує лобістка ЛГБТ-ініціатив Совсун. Вона таким чином оббріхує всі тих бійців та учасників військово-патріотичного руху, що зараз боронять Україну на фронті та відстоюють традиційні сімейні цінності.

Рух «Всі разом!» взяв ексклюзивне інтерв’ю у Василя Лабайчука, члена Проводу та заступника голови політичної партії Правий сектор. Він розповів, яка реакція була у бійців руху на так звані «одностатеві партнерства», які просуваються в тилу, поки вони знаходяться під Бахмутом. На його погляд, це диверсійна робота та підривна діяльність ворога. Також це завдає шкоди іміджу Збройним силам України.

«Виключно через те, що ЗСУ боронять кордони, ця особина (Совсун. – ВР) може здійснювати свою депутатську діяльність, – говорить Василь Лабайчук. – Якщо вона стверджує, що серед нас є ЛГБТ, то нехай приїде і покаже або надасть чіткий аргумент. В іншому випадку – ми чекаємо вибачення».

Пан Лабайчук наголошує, що Правому сектору немає різниці, яким чином ворог знищує український народ – фізично чи шляхом моральної деградації зсередини: «Люди типу Совсун знищують найголовніше – нашу ідентичність. А християнські переконання – це і є ідентичність українців».

Зазначимо, що національно-визвольний рух Правий сектор вже протягом багатьох років свого існування проводять активну кампанію проти ЛГБТ-спільноти та просування одностатевих партнерств. Українські націоналісти усвідомлюють — чинників, які нищать родину, багато. Це і соціальні негаразди, і загалом нестабільність, і егоїстична тенденція, яка виникла у нашій цивілізації (кількість розлучень історично рекордна). До цього переліку наразі додається і ЛГБТ-угрупування з їхніми вимогами щодо знищення Інституту сім’ї.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО з Василем Лабайчуком:

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram