Сімейний рух України подякував міністру оборони Резнікову за позицію щодо № 9103

Актуально
01.05.2023
Сімейний рух України подякував міністру оборони Резнікову за позицію щодо № 9103

Рух «Всі разом!» надіслав лист-подяку до Міністерства оборони України щодо неприйняття законопроєкту про одностатеві цивільні партнерства (№9103). Він був зареєстрований у Верховній Раді 13 березня 2023 року. Міноборони в свою чергу 21 квітня опублікували позицію в якій заявили: «Законопроєкт не підтримується».

Голова руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук надіслав листа Міністерству та безпосередньо, Олексію Резнікову, міністру оборони України.

У листі рух надав опис головних проблем законопроєкту про одностатеві партнерства: суспільний спротив, загроза обороноздатності та шахрайство. Нагадав про звернення військовослужбовців, що записали і опублікували велику кількість звернень, в яких засуджують законодавчу ініціативу щодо легалізації «одностатевих партнерств».

Руслан Кухарчук пише у листі: «Очолюване Вами державне відомство у цей надзвичайно складний час Великої Війни стало на захист не лише суверенітету і територіальної цілісності України, а й на захист фундаментальних і базових цінностей українського народу. Це заслуговує шани і подяки – і зараз, і у майбутньому!».

На завершення листа додав: «Законопроєкт №9103 не підтримується» – це спільна позиція Міністерства оборони і народу України!».

У документі від Міноборони з підписом міністра оборони України зазначається: «Інформація про тисячі військових, які не можуть офіційно оформити свої стосунки з одностатевими партнерами чи партнерками потребує додаткового вивчення у зв’язку із відсутністю в Міністерстві оборони України відповідних даних». Чорним по-білому написали: «Законопроєкт не підтримується».

Нагадаємо, законодавча ініціатива № 9103 пропонує повністю прирівняти в Україні союз гомосексуалістів до шлюбу і сім’ї. Все це просування маніпулюється з використанням тверджень про зацікавленість у цьому збоку українських військовослужбовців.

Всі деталі про законопроєкт №9103 ви знайдете у наших новинах: 

МІНОБОРОНИ ПРОТИ ОДНОСТАТЕВИХ ПАРТНЕРСТВ

В Україні вирізають сім’ю: опублікований зміст законопроєкту про одностатеві партнерства

Листи до Верховної Ради України: відмовитися від розгляду законопроєкту №9103

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram