Вуличний сімейний рух розвивається у нових форматах. Готовий огляд акцій 2020 року

Актуально
12.11.2020
Вуличний сімейний рух розвивається у нових форматах. Готовий огляд акцій 2020 року

Національна кампанія вуличних сімейних заходів по Україні «Всі разом за сім’ю!»  продовжує функціонувати та розвиватися навіть в умовах карантинних обмежень. Для створення безпечних умов проведення акцій, рух “Всі разом!” та місцеві організатори віднайшли оптимальні способи вуличної взаємодії з людьми в контексті сімейної тематики. Загалом за 2020 рік по Україні до марафону сімейних акцій долучилося 16 міст, в яких провели 23 тематичні події. Опис кожної акції та фото зібрані на спеціальному майданчику www.vsirazom.ua/family2020ua

Щороку рух “Всі разом!” проводить моніторинг вуличних сімейних подій по Україні та публікує інформацію про це на ресурсі www.vsirazom.ua/family Саме на цій сторінці можна побачити тенденцію розвитку вуличного сімейного руху в період 2016-2020 років. Сторінка-огляд 2020 року створена у вигляді інтерактивної карти, що дозволяє швидко знайти необхідний населений пункт, а також бачити загальну картину залучення міст та областей.

Урядові рекомендації щодо карантинних обмежень обумовили пошук нових способів поширення сімейних цінностей у вуличному просторі. А тому значний акцент цьогоріч отримала акція зовнішньої реклами «Всі разом за сім’ю!» Тематичні дизайнерські білборди та сітілайти розмістили в 11 містах країни. А ще у 12 пройшли вуличні події: автопробіг, фотовиставка, лекторій просто неба, просімейна фотозона тощо.

«Теплий період року в Україні – це уже традиційно час сімейних фестивалів та маршів за природну родину. Торік сімейний рух масштабувався у 270 тисяч учасників та 63 вуличних акції. У 2020 році місцеві оргкомітети також зуміли утримати тенденцію розвитку попри обставини та вкотре нагадати своїм співмешканцям, що природна сім’я – особлива і незмінна цінність», – говорять в офісі руху «Всі разом!»

Нагадаємо, «Всі разом!» створив рейтинг міст по розміщенню тематичної зовнішньої реклами. Загалом за цей рік на території України встановили 114 білбордів та сітілайтів «Всі разом за сім’ю!»

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram